Sinol-M orrspray allergia ellen 10ml

2651 Ft
265 Ft/ml

Újra felszabadultan, egy pillanat alatt! A Sinol M orrspray természetes hatóanyagainak köszönhetően rövid idő alatt kiszabadítja az allergia fogságából!

Az orrspray első használatakor néhányszor a levegőbe szükséges spriccelni. Az orrspray használatakor a beteg fejét kissé döntse előre, az adagolófejet helyezze az egyik orrlyukba, másik kezével az ellentétes orrlyukat szorítsa le, majd mély lélegzetvétellel egyidejűleg pumpálja a Sinol M-et az orrüregbe. Végezze ugyanezt el a másik orrlyuknál is. Az orrspray használata után kerülje az orr fújását és ne tüsszentsen. Használat előtt felrázandó!

Alkalmazás:
12x naponta minden fajta allergia, arcüregdugulás esetén

- Megakadályozza az allergia okozta váladék felszaporodását, enyhíti az orrdugulását.
- Érzéketlenné teszi az orr nyálkahártyáját arra, hogy a pollenek, por, mikroorganizmusok és más szennyező anyagok megtelepedjenek rajta, így csökken a légszennyeződések okozta allergiás tünetek száma.
- Csökkenti az allergia okozta nyálkahártya szekréció/váladék mennyiségét.
- Elősegíti a váladéknak az arcüregekből való kiürülését.
- Napi 3x alkalmazása rendszeresen elősegíti a tiszta légzést.
- Kapszaicintartalma miatt stimulálja a váladéktermelő sejteket az orrüregben, segíti a váladék eltávolítását, gyulladásgátló hatása van.

Komoly arcüregi/homloküregi problémák, ismétlődő gyulladás esetén 3-12 fújás ajánlott a tünetek enyhüléséig. Ha a tünetek nem szűnnek meg 2-12 perc alatt, akkor 1-2-szer az orrspray használatát meg kell ismételni. Az orrspray hatását elősegíti, ha alkalmazásakor fejünket hátra hajtjuk. A Sinol M a továbbiakban gyorsan ellazítja az arcon, szemhéjkörül lévő kisizmokat és tágítja a véredényeket.

Összetétele:
capsicum,Aloe vera extr., Eucalyptus olaj, Rosemary extract., C vitamin. Az orrspray szobahőmérsékleten tárolandó. Mellékhatás nem ismeretes.

Figyelmeztetés
A Sinol orrspray Capsaicint tartalmaz. Ez a paprikából származó természetes alapanyag a nyálkahártyára jutva rövid ideig (kb. 2-5 másodpercig) tartó égő, bizsergő érzést okozhat. Többszöri használat után ez az érzés enyhül.Terhesség és szoptatás estén kérdezze meg kezelőorvosát. Ügyelni kell arra, hogy az oldat szembe ne kerüljön. Ha véletlenül az oldat a szembe kerül, bő vízzel ki kell öblíteni. Nem ajánlott 12 éven aluli gyermekeknek. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu