A bélflóráról

Jutavit Probium
promóció

Bélflóránk egészségünk egyik alappillére, mely olyan a szervezetünkben lezajló folyamatok aktív résztvevője, mint például az immunrendszer és az emésztőrendszer megfelelő működése és védelme. Modern életvitelünk következményeként bélflóránk sok károsító hatásnak van kitéve, így rendkívüli fontossággal bír egyensúlyi állapotának megőrzése.

A bélflóráról

A bélflórát károsító tényezők

Vírusok és kártékony baktériumok, antibiotikumok szedése
Az Antibiotikumok sajnos nem csak a szervezetben megtalálható káros baktériumokat támadják meg, hanem a bélrendszerben élő jótékony fajokat is.

Stresszes élethelyzet, helytelen táplálkozás
Ez a két tényező sokszor párban jár. A túlzott zsír és cukorfogyasztás, a gyorsételekből, nassolnivalókból álló napi táplálkozás sok problémát okozhat.

A bélflóra támogatása

Egészséges életmód, illetve megfelelő étrend kialakításával a szervezetünkben megtalálható hasznos baktériumok számára is ideális tápanyagforrást biztosíthatunk, elősegítve ezzel a bélflóra egyensúlyának megőrzését, védelmét.

Bélflóránk egyensúlyát számos külső hatás felboríthatja. Ilyenkor a bélbaktériumok egy része elpusztulhat. A JutaVit Probium 6 +Inulin készítmény károsodott bélflóra esetén (pl. antibiotikus kezelés vagy gyomor- és bélrendszeri fertőzés után) ajánlott különleges táplálkozási igényhez igazított összetételű, 6-féle baktérium törzset tartalmazó speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer.
Laktóz- és gluténmentes készítmény.

Termék:

Jutavit Probium 6 + Inulin kapszula 15x 640 Ft
Jutavit Probium 6 + Inulin kapszula 30x 1149 Ft

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu