Head & Shoulders samponok

Head and Shoulders Anti hair fall for woman sampon 200ml

A Head & Shoulders Hairfall Defense sampon megadja hajának azt a jól megérdemelt ápolást, melyre igazán szüksége van. A sampon megerősíti haját a károsodásokkal szemben, segít megelőzni a hajvégek töredezését és a hajformázásból származó sérüléseket, miközben gyengéden a korpát is eltávolítja, így fejbőre akár 100%-osan korpamentessé* válik.
799 Ft
4 Ft/ml

Head and Shoulders Apple Fresh sampon 200ml

Az Apple Fresh zöldalma illatával fűszerezve ellenállhatatlanul illatossá és akár 100%-ig korpamentessé varázsolja*, így Ön helyett csábít. Az Actizinc formula nem csak hatékonyan száll szembe a korpásodást okozó gombával, hanem a fejbőrét kiegyensúlyozottá, haját pedig gyönyörűvé varázsolja.
799 Ft
4 Ft/ml

Head and Shoulders Citrus Fresh sampon 200ml

A citrusfélék – például a citrom és grépfrút – kivonatának illatozó keverékével vegyített sampon mélyen és alaposan tisztít. Különösen a zsíros haj esetén fejti ki jótékony hatását, melyet érezhetően ragyogóvá, frissé és akár 100%-osan korpamentessé* tesz – mindezt üdítő citrus illatával fűszerezve.
799 Ft
4 Ft/ml

Head and Shoulders Classic Clean 2in1 sampon 200ml

Az eredeti Head & Shoulders korpásodás elleni 2in1 sampon. Kímélő jellege alkalmassá teszi a mindennapos használatra, melynek során alaposan megtisztítja haját és ápolja fejbőrét. Hatására haja akár 100%-osan korpamentessé* válik, érezhető lágyság és frissesség, ragyogás és könnyű kezelhetőség jellemzi majd.
799 Ft
4 Ft/ml

Head and Shoulders Classic Clean sampon 200ml

Az eredeti korpásodás elleni sampon. Kímélő jellege alkalmassá teszi a mindennapos használatra, melynek során alaposan megtisztítja haját és táplálja fejbőrét. Hatására haja akár 100%-osan korpamentessé* válik, érezhető lágyság és frissesség, ragyogás és könnyű kezelhetőség jellemzi majd.
799 Ft
4 Ft/ml

Head and Shoulders Menthol 2in1 sampon 225ml

A hozzáadott természetes mentolnak köszönhetően élénkítő "ébresztőt" fúj a hajnak. Életre fogja kelteni érzékeit.
899 Ft
4 Ft/ml

Head and Shoulders Menthol sampon 250ml

A hozzáadott természetes mentolnak köszönhetően élénkítő "ébresztőt" fúj a hajnak. Életre fogja kelteni érzékeit.
899 Ft
4 Ft/ml

Head and Shoulders Ocean Energy sampon 200ml

Fiatalítsa meg, töltse fel élettel és állítsa helyre fáradt, erőtlen haját tengeri összetevőket** tartalmazó Ocean Energy samponunkkal. A sampon használata puha, rugalmas hajat eredményez, amellett, hogy korpamentességet* biztosít és megszünteti a fejbőr viszketését.
799 Ft
4 Ft/ml

Head and Shoulders Total Care sampon 200ml

A teljeskörű ápolást biztosító formula hatékonyan ötvözi a mélyrehatoló tisztítást, a korpa elleni kiváló védelmet és az optimális kondicionáló hatást - mindezt egyetlen flakonban.
799 Ft
4 Ft/ml
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu