Vásárlás személyesen patikánkban

Mire szolgál a www.kertvarosipatika.hu személyes vásárlás esetén?

A www.kertvarosipatika.hu egy online patika, melynek segítségével kívánjuk megkönnyíteni az informálódást a vény nélkül kapható gyógyszerekről. Kérjük, hogy csak olyan gyógyszert rendeljen meg, amelyre valóban szüksége is van.

Milyen termékeket találhat meg online patikánkban?

Online patikánkban nem vényköteles gyógyszereket, kozmetikumokat,
gyógyhatású és más egyéb, a patikában is megtalálható termékeket talál.

Vényköteles gyógyszerek nem találhatóak online patikánkban, de amennyiben nyitvatartási időben személyesen, telefonon vagy e-mailben megkeresi szakdolgozóinkat, úgy megrendeljük Önnek a felírt gyógyszer(eke)t.

Gyógyszertárunk fenntartja a jogot, hogy egy adott termékre vonatkozó nagy mennyiségű megrendelést indokolás nélkül visszautasítson (a javasolt napi adag 3 hónapra számított mennyiségét túlhaladó megrendelés esetén).

Regisztráció és vásárlás
Regisztráció csak a termékrendelés folyamatához szükséges.
A termékekről, a patikáról, a webáruházról és az egyéb szolgáltatásainkról szóló információ regisztráció nélkül az Ön rendelkezésére áll a honlapon, illetve a személyes vásárláshoz sincs kötve.

Kijelentjük, hogy a honlapon található információkért, az ezen információk felhasználásából eredő esetleges hátrányokért semmiféle felelősséget nem vállalunk annak okán, hogy ezen információkat a gyártók bocsátották / bocsátják rendelkezésünkre.

Ahhoz, hogy online patikánkban rendelni tudjon, az első vásárlás előtt regisztrálnia kell magát, amelynek során minimális adatsor közlését kérjük Öntől.

A regisztrálást és a sikeres aktiválást (e-mailben küldött válasz e-mail alapján) követően Ön már tud termékeket rendelni a online patikánkban).

A regisztrációról és ennek feltételeiről részletesen a ˝Regisztrációs Feltételek˝ című fejezetben olvashat bővebben.

Termékek személyes átvétele

A megrendelt termékeket személyes átvétellel is kérheti, ezt az átvételi módot a szállítási módok között tudja kiválasztani megrendelése véglegesítésekor.
Személyes átvételkor is megrendelésének átvételi idejéről is e-mailben küldünk bővebb tájékoztatást, miután megrendelését hiánytalanul összekészítettük.

Online patikánk és gyógyszertárunk legkésőbb a megrendelést követő második munkanapon teljesíti, kivéve, ha olyan termékekről van szó, amelyek a patikával jelenleg szerződésben álló gyógyszer-nagykereskedésekből átmenetileg vagy egyáltalán nem beszerezhetőek, vagy hiánycikkek.

Amennyiben az ˝Arany Kígyó Patika˝ az előző pontban megjelölt időpontig nem tudja teljesíteni a megrendelést, úgy erről elektronikus levélben értesíti a megrendelőt.

Fizetési módok - személyes vásárlás esetén
Készpénzes, bank-, hitel- és egészségpénztári kártyás fizetési lehetőségeket tudunk kínálni kedves Vásárlóink részére.

Már PayPass-szal, Apple Pay-jel és Google Pay-jel is van lehetőség fizetni patikánkban. Az egészségpénztári kártyákkal történő fizetés esetén gyógyszerek és a szolgáltató által meghatározott termékek vásárolhatóak kizárólag.

Bank- és hitelkártyával történő fizetés:
Az alábbi kártyatípusokat tudjuk elfogadni patikánkban: Visa, Electron, VPAY, MasterCard, MasterCard Electron és Maestro kártyák.

Elfogadott egészségpénztári kártyák:
MKB, OTP, Prémium, Vasutas és Vitamin.

Telefonos rendelés esetén kollégánkkal történő rendelés felvétel alkalmával tájékoztatni tudjuk azonnal, hogy az adott termék elszámolható-e egészségpénztári számlára, így kiküszöbölhető a téves rendelés.

Egyéb információk
Amennyiben kérdése vagy kérése lenne a patikával, a honlappal vagy a webáruházzal, illetőleg annak működésével kapcsolatban, úgy kérjük, hívja fel gyógyszertárunkat, vagy küldjön e-mailt az info@kertvarosipatika.hu címre. Visszaigazolt megrendeléseket 5 munkanapig áll módunkban fenntartani, utána töröljük.

Kellemes böngészést és jó egészséget kívánunk!

Arany Kígyó Patika

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.