Vásárlás személyesen patikánkban

Mire szolgál a www.kertvarosipatika.hu személyes vásárlás esetén?

A www.kertvarosipatika.hu egy online patika, melynek segítségével kívánjuk megkönnyíteni az informálódást a gyógyszerekről, a gyógyszerrendelést és a gyógyszerátvételt. Önnek nem kell feleslegesen a gyógyszertárba jönnie, ha a gyógyszer esetleg mégsem érkezett meg a gyógyszertárba. Ezúton is kérjük, hogy csak olyan gyógyszert rendeljen meg, amelyre valóban szüksége is van.

Milyen termékeket találhat meg online patikánkban?

Online patikánkban nem vényköteles gyógyszereket, kozmetikumokat,
gyógyhatású és más egyéb, a patikában is megtalálható termékeket rendelhet meg.

Vényköteles gyógyszereket nem kínálunk rendelésre online patikánkban, de amennyiben nyitvatartási időben személyesen, telefonon vagy e-mailben megkeresi szakdolgozóinkat, úgy megrendeljük Önnek a felírt gyógyszert.

Gyógyszertárunk fenntartja a jogot, hogy egy adott termékre vonatkozó nagy mennyiségű megrendelést indokolás nélkül visszautasítson (a javasolt napi adag 3 hónapra számított mennyiségét túlhaladó megrendelés esetén).

Regisztráció és vásárlás
Regisztráció csak a termékrendelés folyamatához szükséges.
A termékekről, a patikáról, a webáruházról és az egyéb szolgáltatásainkról szóló információ regisztráció nélkül az Ön rendelkezésére áll a honlapon, illetve a személyes vásárláshoz sincs kötve.

Kijelentjük, hogy a honlapon található információkért, az ezen információk felhasználásából eredő esetleges hátrányokért semmiféle felelősséget nem vállalunk annak okán, hogy ezen információkat a gyártók bocsátották / bocsátják rendelkezésünkre.

Ahhoz, hogy online patikánkban rendelni tudjon, az első vásárlás előtt regisztrálnia kell magát, amelynek során minimális adatsor közlését kérjük Öntől.

A regisztrálást és a sikeres aktiválást (e-mailben küldött válasz e-mail alapján) követően Ön már tud termékeket rendelni a online patikánkban).

A regisztrációról és ennek feltételeiről részletesen a ˝Regisztrációs Feltételek˝ című fejezetben olvashat bővebben.

Termékek személyes átvétele

A megrendelt termékeket személyes átvétellel is kérheti, ezt az átvételi módot a szállítási módok között tudja kiválasztani megrendelése véglegesítésekor.
Személyes átvételkor is megrendelésének átvételi idejéről is e-mailben küldünk bővebb tájékoztatást, miután megrendelését hiánytalanul összekészítettük.

Online patikánk és gyógyszertárunk legkésőbb a megrendelést követő második munkanapon teljesíti, kivéve, ha olyan termékekről van szó, amelyek a patikával jelenleg szerződésben álló gyógyszer-nagykereskedésekből átmenetileg vagy egyáltalán nem beszerezhetőek, vagy hiánycikkek.

Amennyiben az ˝Arany Kígyó Patika˝ az előző pontban megjelölt időpontig nem tudja teljesíteni a megrendelést, úgy erről elektronikus levélben értesíti a megrendelőt.

Fizetési módok - személyes vásárlás esetén
Készpénzes, bank-, hitel- és egészségpénztári kártyás fizetési lehetőségeket tudunk kínálni kedves Vásárlóink részére.
Már PayPass-szal is van lehetőség fizetni patikánkban. Az egészségpénztári kártyákkal történő fizetés esetén gyógyszerek és a szolgáltató által meghatározott termékek vásárolhatóak kizárólag.

Bank- és hitelkártyával történő fizetés:
Az alábbi kártyatípusokat tudjuk elfogadni patikánkban: Visa, Electron, VPAY, MasterCard, MasterCard Electron és Maestro kártyák.

Telefonos rendelés esetén kollégánkkal történő rendelés felvétel alkalmával tájékoztatni tudjuk azonnal, hogy az adott termék elszámolható-e egészségpénztári számlára, így kiküszöbölhető a téves rendelés.

Egyéb információk
Amennyiben kérdése vagy kérése lenne a patikával, a honlappal vagy a webáruházzal, illetőleg annak működésével kapcsolatban, úgy kérjük, hívja fel gyógyszertárunkat, vagy küldjön e-mailt az info@kertvarosipatika.hu címre. Visszaigazolt megrendeléseket 5 munkanapig áll módunkban fenntartani, utána töröljük.

Kellemes böngészést és jó egészséget kívánunk!

Arany Kígyó Patika

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.