Magne B6 Stress Control tabletta 30x

Sanofi

Az egészség a legfontosabb!

A sanofi-aventis vállalatcsoport árbevétel alapján a világ egyik legnagyobb gyógyszergyártója, Európában és Magyarországon pedig első helyen áll.

A hazánkban 100 éves hagyományokkal rendelkező sanofi-aventis/Chinoin az egyik leginnovatívabb gyógyszeripari vállalat Magyarországon. A vállalatcsoport a világon mindenhol, így Magyarországon is kiemelkedő helyet foglal el mind a kutatás-fejlesztésben foglalkoztatottak számát, mind a kutatás-fejlesztésre költött ráfordításokat illetően.

Magne B6 Stress Control

Hogy ne ütközz a stressz falaiba

A stressz hétköznapi jelenség, mely képes falakat emelni egész életünk köré. A baj azzal van, ha a falak már akadályozzák hétköznapi útvonalainkat, és mint egy vég nélküli labirintusban, minden irányból ez vesz körül minket: legyen szó alvásról, pihenésről, kikapcsolódásról, munkáról vagy családi pillanatokról.

Magne B6 Stress Control tabletta 30x

A stressz megakadályozza, hogy koncentrálni tudjunk a legfontosabb pillanatokra, eseményekre és feladatokra; ráadásul hosszú távon annyira magasra tornyosulhatnak körülöttünk ezek a képzeletbeli falak, hogy teljesen elzárnak minket a külvilágtól, és azon felül, hogy folyton ingerültek és fáradékonyak leszünk, akár komolyan meg is betegedhetünk.

Úgy érzed, hogy körülvesz a stressz és tudod, hogy nem tudod azt elkerülni? Szeretnél aktívan tenni az egészségedért és megvédeni magadat a stresszes életmód lehetséges negatív hatásaitól, következményeitől? Valamilyen természetes megoldásra vágysz?

Akkor válaszd az ÚJ Magne B6 Stress Controlt, melynek Fito Komplex formulájában rejlő hatóanyagok segíthetik és támogathatják szervezetünket:
- A magnézium, a B6- és B9-vitamin hozzájárulnak a normál pszichológiai funkció fenntartásához, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
- A 100%-ban növényi eredetű Rhodiola rosea vagy más nevén rózsagyökér adaptogén hatású, segítheti a szervezet stresszhez való alkalmazkodását, támogathatja a stressztűrő képességet.
- Egyedülálló összetételének köszönhetően elég napi 1 tablettát bevenned.

Maradj felkészült a Magne B6 Stress Control Fito Komplex formulájával!

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu