Nottevit Beauty Sleep kapszula 60x

5790 Ft
Eredeti ár: 7190 Ft
97 Ft/db

Növényi kövonatokkal a nyugodt, pihentető alvásért, C-vitaminnal a megfelelő éjszakai kollagénképződésért és a bőr normál állapotának megelőzéséért.

A Nottevit Beauty Sleep Kapszula a nyugodt, egészséges alvást támogató macskagyökér, komló- és golgotavirág kivonatok mellett Naticol kollagént, hyaluronsavat, természetes E-vitamint és Veri-te transz-rezveratrolt is tartalmaz. C-vitamin tartalma hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, biotin tartalma pedig a bőr normál állapotának fenntartásához. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Napi fogyasztási mennyiség felnőtteknek:
Lefekvés előtt 2 kapszulát kevés folyadékkal bevenni.
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Összetevők (2 kapszulában)
- macskagyökér (Valeriana officinalis L.) kivonat 240mg
- komló (Humulus lupulus L.) toboz kivonat 80mg
- golgotavirág (Passiflora incarnata L.) virágos hajtás kivonat 80mg
- Naticol® tengeri kollagén peptid 200mg
- Veri-te™ transz-rezveratrol 16mg
- hyaluronsav 120mg
- természetes E-vitamin 30mg
- C-vitamin 160mg
- likopin 4mg
- béta-karotin 4mg
- biotin 120μg

Összetevők:
Macskagyökér kivonat, zselatin, I-es típusú kollagén, L-aszkorbinsav, hyaluronsav, komló toboz kivonat, golgotavirág kivonat, likopin, D-alfa-tokoferol-sav-szukcinát, béta-karotin, transz-rezveratrol, D-biotin, csomósodást gátló anyag (magnézium-sztearát), szinezékek (titán-dioxid, alluravörös). Az allulavörös a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Gépjárművezetéskor alkalmazása fokozott körültekintést igényel. Fokozhatja a barbiturátok, az alkohol és a benzodiazepinek szedatív hatását. 18 év alatti gyermekek nem szedhetik!

Szobahőmérsékleten tárolandó (15-25° C).

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.