Magnex 375mg + B6-vitamin tabletta 180+70x

4929 Ft
20 Ft/db

A magnézium a szervezetben többnyire a csontokban, az izmokban és lágy szövetekben van jelen. Ez az ásványi anyag számos biokémiai reakciót szabályoz, fontos szerepet tölt be az izmok működésében, a szívet és az idegeket is beleértve. A magnézium hozzájárul az elektrolit egyensúlyhoz, a normál energia-hozamú anyagcseréhez és a fehérjeszintézishez. Továbbá szerepet játszik az izmok és idegrendszer normál működésében, a csontok, fogak szilárdságának fenntartásában és a fáradtság, kimerültség csökkentésében.

A szervezet magnézium készlete lecsökkenhet stressz, komoly fizikai igénybevétel, hiányos étrend, lábadozás, cukorbetegség, nagy mennyiségű alkohol fogyasztás és bizonyos gyógyszerek hatására.

Étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Összetétel
A napi adag- 1 tabletta- tartalmaz:
375 mg magnéziumot

További információ
Cukor-, laktóz-, gluténmentes termék.

Adagolás
Felnőtteknek napi 1 tabletta vízzel.

Forgalmazza:
Vitabalans Kft.
Laktanya u. 4
1033 Budapest

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.