Black Friday

Idén is megcsináljuk!

2018. november 23. péntek Black Friday, mely alól patikánk idén sem húzza ki magát! Kimagasló kedvezmények, rendkívüli akció és ami nem maradhat el: vásárlási értéktől független díjmentes szállítás a Black Friday ideje alatt leadott megrendelésekre!

Ajánlatunkból:
- rendkívül kedvező akciós árak, mely csak a Black Friday alatt érvényesek!
- díjmentes GLS/MPL szállítást biztosítunk minden Black Friday alatt leadott megrendelésre vásárlási értéktől függetlenül!
- díjmentes PostaPont átvételt biztosítunk minden Black Friday alatt leadott megrendelésre vásárlási értéktől függetlenül!

PostaPont: Posták, COOP PostaPontok, MOL PostaPontok és MPL csomagautomaták


Black Friday
2018.11.22. 20:00 - 2018.11.24. 12:00Black Friday információk, melyeket érdemes tudni vásárlás előtt

- A Black Friday ajánlatok nemcsak online lesznek megrendelhetőek, gyógyszertárunkban a 2018. november 23.-án nyitva tartási idő alatt a készlet erejéig megvásárolhatóak.

- Black Friday ajánlataink a készlet erejéig lesznek elérhetőek!

- Black Friday ajánlatok mellett online patikánk teljes kínálata is rendelhető lesz. A vásárlási értéktől független díjmentes szállításhoz nem szükséges Black Friday akcióban szereplő terméket vásárolni.

- A termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását/megrendelését, a termékek csak a rendelés elküldése pillanatában kerülnek megrendelésre, melyről e-mailben kap megerősítő tájékoztatást. Sikeres rendelés leadáskor a kosár tartalma kiürül.

- A Black Friday idején leadott megrendelésekre is elérhető online patikánk által biztosított összes fizetési és szállítási mód.

- Megrendeléseket kizárólag online patikánkban leadva vagy e-mailben áll módunkban elfogadni. Telefonon továbbra sem adható le megrendelés!


Megrendelések teljesítése, mikor kapom meg?

A Black Friday alatt leadott megrendelések átadását a futárszolgálatoknak 2018. november 26.-án (hétfőn) kezdjük, de várhatóan minden csomagot legkésőbb 2018. november 29.-én (csütörtök) átadunk számukra.
A megrendelések visszaigazolása folyamatos, azokról e-mailben tájékoztatjuk minden Vásárlónkat.További tudnivalók:

A Black Friday időtartama alatt biztosítjuk online patikánk zavartalan elérhetőségét, oldalunkon nem várható lassulás, felkészültünk a megnövekedett látogatószámra és vásárlóra, hogy biztosítsuk a kényelmes vásárlást.

Jó egészséget és jó vásárlást kívánunk!

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu