Ivex köhögéscsillapító szirup 100ml

2749 Ft
27 Ft/ml

Az Ivex köhögéscsillapító szirup száraz és váladékos köhögés esetében használható. Enyhíti az irritációt, védi a nyálkahártyát és elősegíti a nyák leválását.

Mit érdemes tudni az Ivex köhögés csillapító szirupról?

A bizonyított hatékonysággal bíró természetes kivonatok jelenlétének köszönhetően, az Ivex egy, a nyálkahártyára tapadó réteget képez, mely, növelve a felső légút funkcionalitását, enyhíti a köhögést, véd az irritációktól, kifejezetten télen, illetve amikor a külső hatások (hideg, szmog, por és füst) által okozott irritációk kezelésére van szükség. Használható száraz és váladékos köhögés esetében, enyhíti az irritációt, védi a nyálkahártyát és elősegíti a nyák leválását.

Alkalmazás:
Lehetőleg étkezések között kell bevenni. Rázza fel az üveget használat előtt. Napi ajánlott adag, 1 és 4 év közötti gyermekek kétszer 5 ml naponta. 4 év feletti gyermekek és felnőttek, kétszer 10 ml naponta. Gyermekek esetében megfelelőbb, ha az alvást megelőzően legalább egy órával korábban kerül használatra, mivel a cukor összetevők serkenthetik a gyermekek aktivitását. A terméknek egy védő akadályt kell képeznie a nyálkahártyán, javasoljuk, hogy a termék használatát követő 45-60 percig kerülje az étkezést és/vagy az ivást. Orvossal vagy gyógyszerésszel történő egyeztetés ajánlott a három év alatti gyermekeknek történő adást megelőzően. 3 napos használatot követően továbbra is fennálló tünetek esetén egyeztessen orvossal. Használat után gondosan zárja le az üveget. Ne alkalmazza, ha allergiás vagy túlérzékeny bármely összetevőre.

Hatóanyag
Borostyán (Hedera helix) kivonat (DER: 1 – 2:1) titrált és szabványos hederageninben 3,5‑%, vegyes virágméz, nyálkában gazdag orvosi ziliz (Althaea o icinalis) kivonat 1‑%, kakukkfű (Thymus vulgaris) kivonat 0,3‑% fruktóz, tisztított víz, xantángumi, aroma, citrom illóolaj, citromsav, kálium-szorbát, nátrium-benzoát.

Gyártó:
Labomar Srl Via N. Sauro 35 I Istrana (TV),
Olaszország

Forgalmazza:
Sirowa Hungary Kft.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.