RapiChek Influenza A/B/ SARS-CoV-2/RSV kombinált antigén-gyorsteszt készlet 1x

1995 Ft
1995 Ft/db

Kombinált légúti gyorsdiagnosztikai eszköz négy hasonló tünetekkel rendelkező vírus egyidejű azonosítására. Eredmény 15 perc alatt!

A COVID-19 az Influenza A/B és az RSV fertőzés fájdalommentes kimutatására szolgáló kombinált teszt. Felnőtteknél is gyakori, de gyermekeknél a légúti fertőzések nagy részéért az RSV (respiratorysyncitial vírus) tehető felelőssé. Csecsemőknél, kisgyermekeknél és 50-60 év felett a fertőzés komoly következményekkel járhat, ezért érdemes tesztelni.

Kiknek ajánljuk?

- A három légúti vírusfertőzés egy vagy több közös tünetének megjelenésekor
- Kritikus fontosságú kisgyermekeknek, gyermekes háztartásban élő családtagoknak és kapcsolataiknak, az idősebbeknek és más egészségügyi kockázatokkal rendelkező csoportoknak, ha egyikükön is jelentkeztek tünetek, illetve mindazoknak, akik kapcsolatba kerültek bármelyikükkel, főleg, ha tünetek is mutatkoznak náluk.
- Preventív szűrés céljára bármely fenti csoport tagjai számára bármikor, de főleg főképp családi-, közösségi- és társadalmi események előtt és után, illetve a fertőzés tünetmentes terjesztésének elkerülése miatt.

Fájdalommentes mintavétel az elülső orrüregben (csak 2-3 cm mélyen)
Tridémia szezonban (októbertől március végéig) döntően már a kombinált tesztek használata ajánlott
Specificitás: COVID-19: 100,00%, Influenza A: 99,34%, Influenza B: 99,67%, RSV: 99,21%
Szenzitivitás: COVID-19: 25 Ct alatt 100%, (Ct≤30 92%, Ct≤36, teljes mintán számolva, alacsony víruskoncentráció és tünetmentes vizsgált személyeket is figyelembe véve 89,09%) Influenza A: 100% Influenza B: 96% RSV: 98,98%
Közvetlenül az eszköz európai vezérképviseletétől

OGYÉI: OGYÉI/50402-4/2022

EU-szinten otthoni használatra regisztrált gyorsdiagnosztikai eszköz
(CE 2934)

Figyelem:
A nagyon halvány tesztcsík is pozitivitást jelezhet (kezdődő vagy lecsengő stádiumban lévő fertőzéseket, alacsonyabb víruskoncentrációt). A legkisebb gyanú esetén már érdemes tesztelni. Influenza és RSV fertőzések esetében a tesztelési ciklus jóval rövidebb, néhány napos is lehet, míg a COVID omikron vírus variánsa esetében akár 10+ nap.

Forgalmazza:
Arvali Kft.
Cím: 1054 Budapest, Szabadság tér 7. I.emelet
Levelezési cím: 1036 Budapest, Lajos u. 74-76. fszt. 4.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.