Marslakócskák FUTURA szirup 125ml

3592 Ft
29 Ft/ml

Egészséges növekedés és fejlődés. Vitamin és ásványi anyag komplex a gyermekek különböző fejlődési szakaszaira szabva. Megfelelő növekedés és egészséges csontok, szellemi fejlődés, immunitás. 1-3 éves gyermeknek.

A gyermekek életük első 12 évében gyorsan fejlődnek. A tápanyagokban gazdag, vegyes étrend nélkülözhetetlen a megfelelő fejlődésükhöz. A Marslakócskák FUTURÁ-t vezető táplálkozási szakértők segítségével fejlesztették ki, hogy összetevőivel hozzájáruljon a gyermekek egészséges növekedéséhez és fejlődéséhez a különböző életszakaszokban.

Egészséges csontnövekedés- és fejlődés
A kalcium és a D3-vitamin a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükséges. A K2-vitamin hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.

Szellemi fejlődés
A vas elősegíti a gyermekek kognitív képességeinek fejlődését, mint pl. az észlelés.

Immunitás
- A D3-vitamin és a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.
- Finom gyümölcsös íz – az alma- és eperpüré tartalomnak köszönhetően
- Nem tartalmaz színezéket
- Nem tartalmaz tartósítószert
- GMP minősítéssel rendelkező gyárban készült

Adagolás
Gyermekeknek 1 éves kortól: 5 ml (1 teáskanál) szirup naponta egyszer.
Gyermekeknek 3 éves kortól és felnőtteknek: az adag naponta egyszer 10 ml-re emelhető.
Az adagoláshoz használhatja a mellékelt kalibrált adagolókanalat is.

A napi adag tartalmaz: 5 ml NRV%* 10 ml % NRV*
Vas 2,1 mg 15 4,2 mg 30
Kalcium 120,0 mg 15 240, 0 mg 30
D3-vitamin 5,0 µg 100 10,0 µg 200
K2-vitamin 22,5 µg 30 45,0 µg 60
C-vitamin 16,0 mg 20 32,0 mg 40
*a hatóanyag mennyisége a felnőtt napi beviteli referenciaérték százalékában

Összetevők:
Eperpüré, almapüré, szacharóz, kalcium ortofoszforsavval alkotott sói, kakaóvaj, L-aszkorbinsav, kolekalciferol, vas-nátrium-EDTA, menakinon.

Figyelmeztetés
Alkalmazás előtt alaposan rázza fel! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Száraz, sötét helyen, 10-25 °C között tárolandó, közvetlen napfénytől védve. A felbontás után 3 hónapig javasolt felhasználni. A készítményt gyermekek, serdülők és felnőttek is szedhetik.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.