EXATHERM Classic klinikai higanymentes üveglázmérő

1890 Ft
1890 Ft/db

Orvosi pontosságú, klasszikus klinikai üveglázmérő, amely teljesen ártalmatlan higanymentes, környezetbarát mérőfolyadékkal van töltve. A speciális lerázó-tok segítségével könnyen és egyszerűen kezelhető. A lázmérő dezinfekciós folyadékkal fertőtleníthető, antiallergén és korlátlan ideig használható.

Az Exatherm Classic klinikai üveglázmérő kizárólag a testhőmérséklet mérésére szolgáló eszköz. Minden használat megkezdése előtt a minél pontosabb mérési eredmény érdekében, a lázmérő mérőszálát legalább 36°C fokig szükséges lerázni.
A mérési idő orális és rektális alkalmazás esetén egyaránt 2 perc, hónaljban történő méréskor a mérési idő kb. 3 perc.

A lázmérőt a mérés elvégzése után az egyedülálló lerázó-tokba visszahelyezve és rögzítve, a tok szárát két ujjunk közé fogva, egyszerű és laza mozdulatokkal könnyedén alaphelyzetbe rázhatjuk .

Figyelmeztetés:
– 10 éves kor alatt nem javasolt a lázmérő orális használata.
– Gyermekeknél a rektális méréskor tartsa meg a lázmérő üveg végét, és ügyeljen rá, nehogy túl mélyre hatoljon a mérővég vagy kicsússzon a végbélből.
– A mérés előtt legalább fél órával kerülje a fürdőt, étkezést vagy dohányzást.
– A lázmérő speciális alkalmazásokra nem alkalmas(pl. idő előtti terhesség vizsgálata, ovulációs hőmérő stb.)

Az Exatherm Classic klinikai üveglázmérő alkalmazása során kerülni kell a lázmérő leejtését, odaütését tárgyakhoz, vagy bármiféle változtatást eszközölni rajta, mely a lázmérö sérülését eredményezheti.

Előnyei:
- könnyű, praktikus használat a lerázó-tok segítségével,
- higany és egyéb méreganyagtól mentes mérőfolyadék,
- 100% vízálló és 100% fertőtleníthető (hőlég sterilizálóban),
- antiallergén (sem nikkel, sem PVC),
- élethossznyi üzemképesség (nincs szükség elemre)

Az Exatherm Classic klinikai üveglázmérő orvosi pontosságú mérési eredményeket biztosít, amely a forgalomba hozatalt megelőző – a Mérésügyi Hivatal által felügyelt laboratóriumban egyenként elvégzett – átvizsgálásnak és kalibrálásnak köszönhető.

Forrás: casaexa.hu

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.