Clearblue Gyors eredmény terhességi teszt 1x

2190 Ft
2190 Ft/db

A Clearblue terhességi teszt gyors eredmény a legkönnyebben használható terhességi teszt, emellett a Clearblue pontosságát is nyújtja – és az eredmény akár 1 perc1 alatt megjelenik. Forradalmian új kialakítása a nők körében végzett, kiterjedt kutatás eredménye, és még a 2012-es Red Dot Design díjat is elnyerte.

99% feletti pontosság
Az Ön menstruációja esedékességének napjától.

Ergonomikus forma
A hosszabb, hajlított nyél könnyű és higiénikusabb használatot biztosít.

Extraszéles vég
A szélesebb színváltó vég megkönnyíti a mintavételt, és fehérről rózsaszínre változik, ezzel jelezve a helyes mintavételt.

Egyértelmű plusz (+) vagy mínusz (–) eredmény
Könnyen leolvasható pozitív (+) vagy negatív (–) „terhes” eredmény, akár 1 perc alatt1

Mielőtt elkezdi a tesztelést:

Mindig figyelmesen olvassa el a betegtájékoztatót mielőtt elvégzi a terhességi tesztet.

Amikor készen áll a terhesség teszt elvégzésére, vegye ki a terhességiteszt-csíkot a fóliacsomagolásból, és vegye le a kék kupakot. Azonnal végezze el a tesztet.

A teszt elvégzése

Egyszerűen tartsa a nedvszívó, színváltó véget lefelé irányítva a vizeletsugárba vagy egy vizeletmintába, amely tiszta, száraz tartályban van, 5 másodpercig.

A színváltó vég ekkor azonnal rózsaszínre vált, ami azt jelzi, hogy vizeletet szív magába. A színváltó véget 5 másodpercen keresztül folyamatosan a vizeletben kell tartani.

Várjon 1–3 percet

Amint elkezd működni a terhességi teszt, kék vonalak jelennek meg.

Az eredmények leolvasása

Eredményét az eredményjelző ablakban olvashatja le.

Gyártja:
Swiss Precision Diagnostics GmbH,
47 route de Saint Georges, 1213 Petit-Lancy, Geneva,
Switzerland.

1A „Terhes” eredmény akár 1 percen belül megjelenik, ha a tesztelést a kimaradt menstruáció napján vagy azt követően végzi. A „Nem terhes” eredmény megerősítése érdekében várjon 3 percet.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.