DrJuice Ezüstkolloid 20ppm 200ml

2794 Ft
14 Ft/ml

DrJuice Ezüstkolloid pattanásos, fertőzött, gyulladt bőrefelület ápolására.

Pattanásos, fertőzött, gyulladt bőrfelület ápolására
Az ezüstkolloid kristályos, fénymikroszkóppal sem látható nagyságú ezüstgolyók vizes szuszpenziója. Klinikai tanulmányok szerint kb. 650 kórokozóval szemben hatékony. Hatásmechanizmusa nem pontosan tisztázott, vélhetően a kórokozók sejtlégzését gátolja. Az ezüstkolloid hatékony kiegészítője a fertőzéses betegségek orvosi kezelésének, de önmagában nem minősülő gyógyszernek.

Összetétel: 99,9999%-os ezüst (20ppm), ultratiszta víz
Ezüstallergia esetén kérdezze orvosa véleményét vagy tárcsázza infóvonalunkat.

Gyógyszer-kölcsönhatás: Nem ismert

Mellékhatás:
Az ezüstkolloidok használatával kapcsolatban megfigyelték az ezüst lerakódását a bőrben és annak fémes elszíneződését (argirózis). Helyi alkalmazás esetén ennek veszélye csekély.

Felhasználás:
A pattanásos, fertőzött, gyulladt bőrfelület gyógyulását elősegíti az alábbi alkalmazások bármelyike:
1. a beteg bőrfelület vattapálca segítségével történő ecsetelése
2. Mélyebb fertőzések esetén ezüstkolloiddal átitatott szövettel (pl.: gézzel) történő borogatás
3. Enyhe, felületes fertőzéseknél ezüstkolloiddal átitatott gézzel történő törlés.

Kezelés után a bőrfelületet letörölni nem szabad, a vizes oldatot szabad levegőn kell megszárítani. Pattanásos bőr, akne esetén a kezelés hatékonyságát elősegíti a kezelés előtt végzett alkoholos hámlasztó bőrtisztítás.

Legfontosabb alkalmazási területek:
Az ezüstkolloid az alábbi bőrbetegségek esetén lehet hasznos az orvosi kezelés kiegészítésében: Pattanásos bőr, akne, bőrgennyesedések (pl. ótvar, szőrtüsző-gyulladás, vagy pattanás), herpesz, övsömör, bárányhimlő, a szájzug gyulladása (kipállás), bőrfelszínek gombás betegségei (pl. lábujjak közti, ágyékhajlatban, bőrredőkben, stb. megjelenő gombás fertőzés). Hasznos lehet mapégés, fertőzésnek kikett seb, rovarcsípés kezelésében is.

Figyelmeztetés:
Az ezüstkolloid nem helyettesítheti az orvostudomány szabályainak megfelelő bőrgyógyászati kezelést!
Vannak olyan bőrbetegségek, melyek agresszív antibiotikus kezelést igényelnek, mert egyes fertőzések (pl. ótvar) allergiás-autoimmun betegséget is okozhatnak. Ezért gennyedések esetén az ezüstkolloid alkalmazása csak orvosi felügyelet mellett javasolható.
Közismert veszélytelen, kozmetikai jelentőségű fertőzés esetén (pl. pattanás, szájzug-gyulladás, nem súlyos herpesz) az ezüstkolloid-kezelés önmagában is megkísérelhető. Amennyiben gyors javulás ezüstkolloiddal nem következik be, haladéktalanul orvoshoz kell fordulni.

Gyártja és forgalmazza:
DrJuce Co. Kft.,
3523 Miskolc, Pf.:13

A DrJuce ezüstkollid előállítása a Bay Zoltán Nanotechnológiai Kutatóintézet együttműködésével és folyamatos minőségellenőrzése mellett történik.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.