A Supradyn termékcsalád

A Supradyn drazsé arányos mennyiségben tartalmazza az összes fontos vitamint (kivéve a K-vitamint), szükséges ásványi anyagot és nyomelemet.

A vitaminok olyan létfontosságú anyagok, amelyek a táplálékkal kerülnek be a szervezetbe. Az ásványi anyagok nélkülözhetetlenek az anyagcserében és a növekedésben, valamint a szervezet regenerációjához (például a csontok, vér stb).

A Supradyn termékcsalád

A nyomelemek olyan létfontosságú anyagok, amelyekre a szervezetnek csak parányi mennyiségben van szüksége, de a napi táplálkozással nem mindig kerülnek be megfelelő mennyiségben a szervezetbe.

A Supradyn drazsét az általános vitaminhiány megelőzésére és kezelésére alkalmazzák. A Supradyn drazsét fokozott vitamin- és ásványianyag-szükséglet idején, különösen betegségek, megnövekedett igénybevétel alatt kell szedni.
A Supradyn drazsé szedése ajánlott, ha vitamin- és ásványianyaghiány kialakulásának kockázata áll fenn: növekedés, betegség vagy sebészeti beavatkozást követő lábadozás alatt, legyengült időseknél, antibiotikum szedésénél, illetve más gyógyszeres kezelés esetén továbbá speciális vagy kiegyensúlyozatlan diéta, krónikus alkoholizmus, dohányzás, bizonyos gyomor-, bél-rendellenességek eseten.

Supradyn

A Supradyn kapszulát vagy pezsgőtablettát az általános vitaminhiány megelőzésére és gyors megszüntetésére alkalmazzák A Supradyn F kapszulát vagy pezsgőtablettát fokozott vitamin és ásványi anyag szükséglet idején, különösen betegségek, megnövekedett igénybevétel alatt kell szedni.
A Supradyn szedése mindig ajánlott, ha vitamin- és ásványianyag hiány kialakulásának kockázata áll fenn: betegség vagy sebészeti beavatkozást követő lábadozás alatt, legyengült időseknél, ha Önnek antibiotikumot kell szednie, ha speciális diétát akar vagy kell tartania továbbá krónikus alkoholizmus és kiegyensúlyozatlan diéta esetén.

Supradyn Energia 50+

Kifejezetten az idősebb (50 év feletti) korosztály számára összeállított vitamin és ásványianyag/nyomelem, valamint ginzeng tartalmú készítmény.

Javasolt:
-Kimerültségi állapotokban (pl. stressz hatására), fáradtság, gyengeségérzés, valamint a koncentrálóképesség csökkenése esetén,
-Vitaminhiány megelőzésére és kezelésére.

Honlap: http://www.supradyn.hu

Termékek:

Hírek:

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu