Pharmaton Vital

Pharmaton Vital lágyzselatin kapszula

A Pharmaton® Vitallal sikerrel küzdhet a fáradtság, kimerültség, testi gyengeség, öregedés és lábadozás okozta csökkent fizikai és szellemi teljesítmény, bágyadtság, koncentráció- és memóriazavar formájában megjelenő tünetek ellen.

Pharmaton Vital

A készítmény használható olyan esetekben is, amikor a stressz, az elégtelen vagy egyoldalú táplálkozás vagy valamilyen betegség miatt táplálékkiegészítő szer szedése válik szükségessé, vagy többletterhelés miatt nagyobb mennyiségű vitaminra és ásványi anyagra van szüksége a szervezetnek.

A G115® ginseng kivonat pozitív hatást gyakorol az energiaháztartásra – elsősorban azáltal, hogy növeli a szervezet oxigénfelvevő képességét –, és így csökkenti a napi fáradtságérzet. A kivonat a központi idegrendszerre is kedvezően hat, segít a stressz oldásában, enyhíti a testi és szellemi feszültséget, ezen kívül immunrendszer-erősítő hatása is van.


Bizonyíték

A G115® ginseng kivonatot tartalmazó Pharmaton® Vital hatásosságát számos klinikai vizsgálat igazolta. Valamennyi tanulmány megállapította, hogy a Pharmaton® Vital rendszeres szedése segít fenntartani és növelni a fizikai és szellemi teljesítőképességet. A G115® ginseng kivonat fogyasztása nem vezethet túlérzékenységhez vagy függőséghez.

Számos klinikai vizsgálat igazolta folyamatosan a Ginzeng G115® kivonatot tartalmazó Pharmaton® Vital kapszula hatásosságát. Minden vizsgálat azt támasztja alá, hogy a Pharmaton® Vital vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat tartalmazó kapszula rendszeres szedése elősegíti a szellemi és a fizikai teljesítményszint fenntartását és javítását, miközben nincs semmilyen jelentős mellékhatása.

Mivel a készítmény az emberi testtel összhangban működik, kiegyensúlyozottá teszi szervezetünket, így mindig optimális közérzetet biztosít.

Honlap: http://www.csucsformaban.hu

Termékek:

Hírek:

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu