MÉRY tesztcsík 50x

3459 Ft
69 Ft/db

A tesztcsík kapilláris elven szívja fel a vérmintát, ami más, alternatív vérvételi helyek használatát (pl. tenyér, alkar, felkar, comb, lábszár) is lehetővé teszi. A teszt a cukor és a tesztcsíkon található reagens reakciója által létrehozott elektromos áram mérésén alapul. A reakció által létrehozott áram erőssége a vérmintában található cukor koncentrációjával arányos. A vércukormérő megméri az áram erősségét, és kijelzi az ennek megfelelő vércukorszintet.

A MÉRY Tesztcsík a MÉRY PILLE, MÉRY ULTRA, MÉRY PLUSZ, MÉRY mini, MÉRY2, MÉRY TD-4252 vércukorszintmérő készülékekkel használható.

Jellemzői
- Korszerű bioszenzoros technológia
- Kapilláris elv (alternatív mintavételi lehetőség)
- Igen kis mennyiségű vérminta (0,7 µl)
- Reakció idő max. 7 másodperc
- Széles mérési tartomány 1,1 és 33,3 mmol/l

A tesztcsík társadalombiztosítási támogatással rendelhető gyógyászati segédeszköz.

Forgalmazza:
Di-Care Zrt.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.