SMS értesítés

Ön kérheti, hogy megrendeléséről az Ön által választott szállítási mód alapján, a futárcég értesítse Önt SMS-ben csomagjának állapotáról, s annak kézbesítési idejéről. Díjmentesen.

SMS értesítés

Fontos tudnivalók:
- az SMS-t minden esetben, az Ön által választott szállítási mód alapján meghatározott futárszolgálat küldi Önnek (GLS vagy MPL)
- az SMS-ben tájékoztatják Önt csomagjának kézbesítésével vagy átvételével kapcsolatban
- az SMS értesítés kérése semmilyen költséget nem jelent Önnek, mivel patikánk nem számol fel díjat érte, s a futárcégek sem terhelik díjjal Önt az SMS fogadással, így ez a szolgáltatás Ön számára teljesen díjtalan, vásárlási értéktől függetlenül.

Köszönjük, hogy a Kertvarosipatika.hu-t választotta.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.