Eveline Argán és Kecsketej Ránctalanító kisimító nappali krém 50ml

1190 Ft
24 Ft/ml

Újjáépíti a bőrsejteket, aktívan regenerál.

Argán olaj, Kecsketej+Urea
száraz és érzékeny bőrre, UVA/UVB
Újjáépíti a bőrsejteket, aktívan regenerál.

Az Argán olaj széria az Eveline Cosmetics laboratórium által kifejlesztett ránctalanító program, amely a bőrfiatalítás látványos hatását biztosítja. A formula gazdag értékes argán olajban, amely még a mély ráncokat is kisimítja, intenzíven regenerál és táplál, visszaadja a bőr fiatalos ragyogását.

A Ránctalanító Kisimító nappali krémet a száraz és érzékeny bőr napi ápolására szánták. Az argán olaj, kecsketej és urea összetevőkben gazdag innovatív formula tökéletesen kisimít, hidratál és regenerál. Serkenti a bőr megújulás természetes folyamatait. Csökkenti a ráncokat, helyreállítja a bőr természetes rugalmasságát, feszességét és vitalitását. Meggátolja a foto-öregedést. Hatékonyan nyugtatja és csillapítja az irritációkat. A bőr visszanyeri természetes ragyogását és rendkívül bársonyos lesz.

Átfogó lifting és ránctalanító hatás: még a nagyon száraz bőr is visszanyeri a komfort érzést és megkönnyebbülést, a fáradtság tünetei csökkennek, a ráncok laposodnak, javítja a feszességet és rugalmasságot.

Legújabb generációs fejlett aktív összetevők: argán olaj, kecsketej, urea, szőlőmag olaj, édesgyökér kivonat, ginzeng kivonat, A vitaminok.
Köszönhetően a magas koncentrációjú, tudományosan bizonyított hatású aktív összetevőknek a LUXURY OF YOUTH COMPLEX™ technológia azonnali eredményeket biztosít.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu