Eveline Argán + Keratin exkluzív sampon 8in1 150ml

848 Ft
6 Ft/ml

Intenzíven hidratál, táplál és mélyen regenerálja a haj rostokat.

Argán+Keratin exkluzív sampon 8in1
Komplex helyreállítás + színvédelem
festett, melírozott és sérült hajra

Beauty szalon hatás már az első használat után.
A pro-repair 4D™ technológia azonnali javulást biztosít a haj megjelenésében és állapotában.

A 8az1-ben sampon alaposan és gyengéden mossa a festett, melírozott és sérült hajat. Az innovatív formula, amely gazdag, az argán olajjal és folyékony keratinnal szinergiában működő aktív összetevőkben, hatékonyan védi a haj színét valamint fényt ad neki. Intenzíven hidratál, táplál és mélyen regenerálja a haj rostokat. Használata után, a haj azonnal fényes lesz, puha érintésű, könnyen fésülhető. Könnyed formulája nem nehezíti és nem hagy lerakódást a hajban.

Komplex hatás 8az1-ben:
1. Haj rostjainak helyreállítása.
2. Hidratálás és kisimítás.
3. Táplálás és erősítés.
4. Intenzív regenerálás.
5. Fény a haj tövétől a végéig.
6. Puha és rugalmas haj.
7. Könnyű fésülhetőség és stilizálás.
8. Védelem a káros külső tényezőktől.

Innovatív formula
Argán olaj belülről regenerálja a hajat és intenzíven kisimítja struktúráját. Erősít és hidratál, puhít és rugalmassá tesz, véd a káros külső tényezőktől.
Keratin a haj alapvető építője, felel kondíciójáért és egészséges kinézetéért. A keratin természetes módon újjáépíti a haj struktúráját, mélyen táplál és regenerál. Kisimít és fényt ad.
Bojtorján olaj erősíti a hajhagymákat, nyugtatja az irritációkat és a fejbőr viszketését. Táplálja a legyengült és sérült hajstruktúrát, stimulálja a haj növekedését és csökkenti kiesését. Visszaadja a haj egészséges és gyönyörű kinézetét.
Zsurló és csalán kivonat nyugtatja és normalizálja a fejbőr hidrolipid egyensúlyát, korpásodás elleni hatású és erősíti a hajhagymákat.
Selyem proteinek hozzájárulnak a károsodott haj intenzív helyreállításához, amely különlegesen puha, fényes és könnyen kifésülhető lesz.
D-panthenol védi, regenerálja és erősíti a hajat. Táplálja a fejbőrt, hatékonyan erősítve a hajhagymákat.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu