Vegye át megrendelését Csomagautomatából

Az automaták a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek.

Online patikánkban leadott megrendeléseket csomagküldés formájában már a Posta által biztosított Csomagautomatákban is átveheti. A megrendelt termékeket hullám-kartondoboz(ok)ba vagy buborékos boritékba csomagoljuk, azokat dolgozóink lezárják és átadják az MPL dolgozóinak, akik eljuttatják megrendelését az Ön által megadott Csomagautomatába.

Csomagautomatából való átvétel díja


Vásárlási értékUtánvétElőre utalás
4.000Ft alatt990Ft990Ft
4.001-7.999Ft között690Ft690Ft
8.000Ft felett0Ft0Ft.


Csomagautomaták listája: PostaPontok

Fizetési módok:
- Előre utalással
- Megrendelése átvételekor a Csomagautomatánál, bankkártyával (utánvét)
(elfogadott bankkártyák: valamennyi chipes és mágnes csíkos VISA, ELectron, Mastercard, Maestro vagy American Express bankkártya)

Fontos információk


Megrendelés leadásakor, a ˝Csomagautomatából való átvétel˝ kiválasztását követően a szállítási címhez, a kiválasztott Csomagautomata címét kell megadni !

Megrendelésének átvételéről SMS-ben kap tájékoztatást, melyet a Posta küld az Ön részére.

Csomagautomatából 2 naptári napig veheti át megrendelését. Amennyiben ez idő alatt Ön nem veszi át megrendelését a Csomagautomatából, úgy az automatához legközelebbi Postán veheti át megrendelését 5 naptári napig az adott Posta nyitva tartási idejében.

A Csomagautomatákból csak bizonyos paraméterek betartása mellett biztosított az átvétel. Így ha megrendelése nem felel meg valamely paraméternek, úgy patikánk értesíteni fogja Önt, hogy válasszon mások átvételi vagy szállítási módot.

Csomagautomatával kapcsolatos kérdések és problémák esetén a nap 24 órájában rendelkezésre áll a Posta ügyfélszolgálata a 06-1-421-7282-es telefonszámon

Honlap: http://www.csomagautomata.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.