Dr. Czeizel Magzatvédő Multivitamin 1 tabletta 30x

A magzat védelme

2015. augusztus 24. 
A babatervezés és a babavárás nagyon fontos időszak a család életében. Éppen ezért kellőképp fel kell készülni rá, lelkileg, szellemileg és testileg is. Számos vitamin és nyomelem fokozza a termékenységet, így az ezek megfelelő arányú bevitelére érdemes már a családtervezés időszakában odafigyelni. Később, a terhesség ideje alatt szinte mindegyikre nagyobb szüksége van az anyáknak, mint általában. Ezek ugyanis segítik a magzat fejlődését, és csökkentik a különböző rendellenességek kialakulásának kockázatát.

Miért a Czeizel vitamin?

2014. szeptember 12. 
Számos alkalommal lehet hallani, tapasztalni, hogy a kismamáknak a szakemberek csak óvatosan javasolják a folsav vagy a folsav tartalmú magzatvédő multivitaminok szedését, mivel emiatt „óriás babákat” szülhetnek, akiknek nagyobb a születéssel kapcsolatos kockázata. Nemzetközi és hazai vizsgálatok (18-26) – Czeizel kutatás – azonban bebizonyították, hogy a folsav + multivitaminok együttes szedése az átlagos születési súlyt elenyésző mértékben, csupán 3-8 dkg-mal növeli meg, azaz nincs számottevő hatásuk a magzatok súlyfejlődésére.
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu