FLORAbalance Regular inulinnal kapszula 30x

2272 Ft
76 Ft/db

A Florabalance® Regular élőflórát és inulint tartalmazó speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer. Fogyasztása ajánlott antibiotikum szedés, bélrendszeri fertőzések, illetve hasmenés esetén. A készítmény négy különböző baktériumtörzset tartalmaz.

Tápérték 1 kapszulában
Energiatartalom: 2 kcal / 7 kJ
Zsír (g) 0,1
Ebből telített zsír (g) 0
Szénhidrát (g) 0,1
Ebből cukor (g) 0
Élelmi rost (g) 0,2
Fehérje (g) 0,2
Só (g) 0

Összetevők: baktériumtörzs-keverék (Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium ssp), inulin, zselatin, csomósodást gátló (magnézium-sztearát). A termék nyomokban laktózt és tejet tartalmazhat.

Adagolás: 3 éves kortól 12 éves korig, ha az orvos másként nem javasolja, 2-3 kapszula, 12 éves kor felett 3 kapszula adása javasolt naponta, étkezés közben.
A kapszulákat folyadékkal nyelje le. Antibiotikum-kezelés alatt a Florabalance® Regular alkalmazása legalább 3 órával a gyógyszer bevétele után javasolt.

Gyermekkorban és nyelési nehézség esetén javasoljuk a kapszula felnyitását és a benne lévő por feloldását langyos (37 °C-nál nem melegebb) italban és annak azonnali elfogyasztását.

Tárolás: Száraz helyen, legfeljebb 25°C hőmérsékleten tárolandó.

Nettó tömeg: 15 g/30 kapszula

Fontos figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Alkalmazása 3 éves kor alatt nem javasolt. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Az ajánlott napi mennyiség túllépése nem javasolt. Gyermekek elől gondosan elzárandó.

Forgalmazza: Goodwill Pharma Kft. 6724 Szeged, Cserzy M. u. 32.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu