bioheal Tőzegáfonya kapszula 70x

1999 Ft
Eredeti ár: 2296 Ft
29 Ft/db

A Bioheal Tőzegáfonya hozzájárul az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzéséhez és a szervezet természetes védekező rendszerének megfelelő működéséhez. Szedése már a hidegebb hónapok beköszöntével ajánlott, hogy felkészítsük szervezetünket.

Ön tudta, hogy a tőzegáfonya?:
- hasznos flavonoid vegyületeket tartalmaz,
- Észak-Amerikában őshonos növény, megfelelő körülmények között akár 100 évig is terem.

Fogyasztása javasolt:
- kortól, nemtől függetlenül
- hideg, hűvös átmeneti hónapokban

Hatóanyag 1 kapszulában
Tőzegáfonya kivonat 400 mg

Adagolás:
napi 1-2 kapszula (szétrágás nélkül) 1-2 deciliter folyadékkal

OÉTI notifikáicós szám: 16737/2015

Forgalmazza: Eurotrade Pharma Kft.

Száraz helyen, sugárzó fénytől és hőtől védve, kisgyermekek elől elzárva, legfeljebb 25 ⁰C-on tárolandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.