A megfelelő érvédelem

A testünket behálózó erek játszanak szerepet a vér, és ezzel együtt az oxigén és megfelelő tápanyagok szállításában. Ezeknek köszönhetően a különböző sejtek és szervek megfelelően tudnak működni. Azonban előfordul, hogy bizonyos okok miatt az erek sérülnek, és akár komolyabb problémák is felmerülhetnek.

A megfelelő érvédelem

A visszér

A lábak ereiben a gravitáció legyőzése miatt apró billentyűk alakultak ki, amelyek a véráramlást segítik. Azonban előfordul, hogy ezek nem tudnak megfelelően záródni, és ezért az elhasználódott vér nem távozik megfelelően. Ilyenkor egyre nagyobb nyomás nehezedhet az érfalra, amelynek következtében visszér alakulhat ki.

Ennek tüneteként megjelenhetnek a kiemelkedő, kanyargós erek, amelyek egy idő után már szabad szemmel is láthatóak. Azonban egyéb panaszok is jelentkezhetnek, például problémát okozhat a járás, és nehézzé vagy fáradttá válhat a láb. Ezek a tünetek a téli hidegben még gyakrabban jelentkezhetnek, ezért érdemes a megfelelő kezelést alkalmazni.

Az aranyér

Magyarországon a felnőtt lakosság több mint harminc százaléka szenved az aranyértől, de a kor előre haladtával a kialakulás kockázata is nő. Ez a végbél legalsó szakaszának betegsége, ami az ún. vénás fonatból alakulhat ki. Ez a probléma tulajdonképpen a végbél falában keletkező vénatágulat, amely megnagyobbodhat, vérezhet, vagy akár be is gyulladhat.

Ennek okai a genetikában, a helytelen táplálkozásban vagy a nem megfelelő életmódban keresendőek. A székrekedés, az erőlködés és a statikus igénybevétel is a vénás vér kiürülését akadályozzák, amelyek szintén az aranyér kialakulásához vezethetnek.

A problémák elkerülés végett mindenképpen fontos az erek védelme, a vénák erősítése. De milyen lehetőség van erre?

A diozmin tartalmú szerek csökkentik a vénás tüneteket, köztük a fájdalmat, a nehéz-láb érzést, a feszülést és az éjszakai lábgörcsöt. Ugyanis ennek hatására csökken a vér pangása és javul a nyirokkeringés. A hatóanyag több gyógykészítményben is megtalálható, többek között a Dr. Chen Diozmin Vadgesztenye kapszulában, a Jutavit Diozmin + Heszperidin filmtablettában, és a Venotec tablettában.

A Detralex filmtabletta szintén hozzájárul az erek egészségéhez, ugyanis megnöveli a hajszálerek ellenállását és meggátolja a vénák tágulását. Ennek köszönhetően hatékony segítség a fáradt-láb érzés elkerülésében és enyhítésében.

Az aranyérre a legmegfelelőbb megoldást a Sperti biztosítja. A kúp és a kenőcs rövidesen enyhítik az irritációt, a viszketést és a fájdalmat; csökkentik a duzzanatot és segítik a gyógyulást. Ezek a készítmények kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak, ezért bátran használhatják a várandós nők és az idősek is.

Termék:

Detralex filmtabletta 60x 5564 Ft
Detralex filmtabletta 30x 3394 Ft
Sperti Preparation H végbélkenőcs 25g 1699 Ft
Sperti Preparation H végbélkúp 12x 1899 Ft
Jutavit Diozmin + Heszperidin 500mg filmtabletta 30x 1794 Ft
Jutavit Diozmin + Heszperidin 500mg filmtabletta 60x 2190 Ft
Venotec 600 mg tabletta 30x 3426 Ft
Venotec 600 mg tabletta 60x 5418 Ft
Dr.Chen Diozmin Vadgesztenye kapszula 60x 2399 Ft

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu