Remény a hajhullásban szenvedő nőknek

Plantur 39 promóció

A hajhullás* nem kizárólag a férfiakat érintő probléma. A változókort követően német nők milliói szenvednek attól, hogy csökken a haj volumene. Ez többnyire a csökkenő ösztrogénszintnek tudható be, amely korábban védelmet nyújtott a női hajhagymáknak a férfi hormonnal, a tesztoszteronnal szemben.

Remény a hajhullásban szenvedő nőknek

A változókort követően csökken az ösztrogén szintje, a férfi hormonok hatása pedig fokozódik. Ennek a változásnak nem várt mellékhatásai lehetnek: ritkul, idő előtt kihullik a nők haja, láthatóvá válik a fejbőr és a homlok mentén feljebb húzódik a haj vonala. Az érintett nők nagy része azonban most fellélegezhet.

A Jénai Egyetemi Klinika Bőrgyógyászati Intézetével együttműködve a Dr. Wolff kutatás-fejlesztése felfedezte a koffein olyan újszerű tulajdonságait, amelyek segítségével megelőzhető a tesztoszteron hajhagymákra gyakorolt negatív hatása.

A Dr. Wolff laboratórium kifejlesztette és szabadalmaztatta a különösen változókor utáni éveikben járó nőknél jelentkező hajhullás* elleni, új fito-koffein komplexet, amely koffeint, cinket és niacint, valamint a szójanövényből és a poloskavészből (Cimicifuga) nyert fitoflavonok hatóanyag-kombinációját tartalmazza.

Honlap: http://www.plantur39.hu

Termék:

Plantur 39 Fito-koffein hajszesz 200ml 2990 Ft
Plantur 39 Fito-koffein sampon 200ml 2990 Ft
Plantur 39 haj-aktív kapszula 60x 3990 Ft

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu