Komplex formula nőknek 50+

Centrum Nőknek 50+
promóció

A kiegyensúlyozott étrend minden nő számára fontos, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében. Ezért alkottuk meg a Centrum® Nőknek 50+ formulát, melynek összetevői hozzájárulnak az 50 év feletti modern nők tápanyagszükségletének fedezéséhez. A Centrum® Nőknek 50+ nagy mennyiségben tartalmaz kalciumot, vasat és folsavat. A kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához. A vas megfelelő bevitele hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez és a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokhoz. A folsav hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Komplex formula nőknek 50+

Vitalitás
Ahhoz, hogy Ön megőrizhesse aktivitását, testének és lelkének némi támogatásra van szüksége. A B-vitaminok (B1, B2, B6, B12), a vas, a mangán, a magnézium és a foszfor részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A vas az oxigén-, a réz pedig a vas normál szállításában vesz részt a szervezetben. A B2-, a B6-, a B12-vitamin, a pantoténsav és a folsav hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Immunitás
Az élet túl sok mindent tartogat, ezért oly fontos, hogy egészségesek maradjunk. Ezért a jó immunrendszer fontosabb, mint valaha. Immunrendszerünk működése számos mikro- és makrotápanyagon alapszik. A megfelelő mennyiségű D-, A- és C-vitamin, réz, folsav, szelén és cink bevitele hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Hormonális egyensúly
B6-vitamint tartalmaz, mely hozzájárul a szervezet hormonális aktivitásának szabályozásához.

Egészséges csontok
Nőként fontos gondoskodnunk csontjaink képződéséről és azok fenntartásáról egy életen át. Csontjaink számos ásványi anyagot tartalmaznak, és életünk során folyamatosan újraépülnek. Ezek megfelelő utánpótlásához különböző vitaminok és ásványi anyagok szükségesek. A Centrum® Nőknek 50+ kiegyensúlyozott formulája kalciumot, D- és K-vitamint tartalmaz, melyek hozzájárulnak az egészséges csontozat fenntartásához.

A Centrum® Nőknek 50+ 100 μg jódot tartalmaz.
A jód hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.

Honlap: http://www.centrum-multivitamin.hu

Termék:

Centrum Nőknek 50+ filmtabletta 30x 2299 Ft

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu