Tudatos Kismama

JutaVit Magzatvédő terhesvitamin
promóció

Egy tudatos kismama nem bíz semmit a véletlenre, hanem utánajár a dolgoknak. Megtervezi és segíti teherbeesését, ezt követően odafigyel magára, de gyakran kiszámolja azt is, hogy mire mennyit fog elkölteni. Igyekszik mindig rátalálni azokra a dolgokra, amik a legjobbat nyújthatják ár/érték arányban saját maga, illetve kisbabája számára.

Tudatos Kismama

Ön babát vár, vagy tervezi?

Tudta, hogy a megfelelő táplálkozás, az ideális mennyiségű makro- és mikro tápanyagellátás rendkívüli fontossággal bír ebben az időszakban?
Gondoskodjon magáról és babájáról, biztosítsa a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat minőségi forrásból.

Magzatvédő terhesvitamin

A gyermekvállalásra történő előkészülés egy igen összetett feladat. Nem szabad elfelejteni, hogy ez nemcsak szellemi, de fizikai felkészülést is igényel, melyek a megfelelő vitamin és ásványi anyag bevitellel elősegíthetők, illetve támogathatók.

Ami jó a babának, az a legjobb a mamának.

A terhességet, mint speciális állapotot feltérképező kutatások, továbbá az előremutató technológiai fejlesztések lehetővé tették, hogy ma már olyan kifinomult, célirányosan válogatott összetétellel rendelkező, mégis kedvező áron elérhető étrend-kiegészítőket készíthessünk, mint a JutaVit Magzatvédő terhesvitamin.

23 egyedi összetevő kombinációja:
13 alapvető vitamin
10 fontos ásványi anyag

Miért fontos a megfelelő folsavbevitel?

Javasolt, hogy a nők legalább napi 400 μg kiegészítő folsavat szedjenek a fogantatás előtti 1 hónapban, és utána 3 hónapon keresztül.

A folsavról
A folsav hozzájárul a normál vérképződéshez, homocisztein-anyagcseréhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez. Részt vesz a normál aminosav színtézisben, valamint a terhesség alatt az anyai szövetek növekedésében. Utóbbiba beleértendő a méhlepény kialakulása is, amely ellátja a magzatot az alapvető tápanyagokkal.

A folátról
A folsavat a szervezet alakítja át biológiailag aktív formává, foláttá. A kiegészítő folsavbevitel növeli az anya folát-szintjét, ami előnyös lehet, hiszen az alacsony anyai folátszint az egyik kockázati tényezője egyéb, például örökletes tényezők mellett, a velőcső-záródási rendellenesség kialakulásának a magzatban. Az egyik kockázati tényező minimálisra csökkentése azonban még nem biztos, hogy garantálja a kedvező hatást.

Metafolin®
A Metafolin® egy speciális folát, mely a szervezet számára közvetlenül hasznosítható.
A JutaVit Magzatvédő terhesvitaminban lévő folsav 100%-ban Metafolin®-ból származik.
1db JutaVit Magzatvédő terhesvitamin filmtabletta 800 μg Metafolin®-ból származó folsavat tartalmaz.

Minőségi vitaminok kedvező áron

A JutaVit innovációs törekvéseit, valamint az étrend-kiegészítésben szerzett sok éves tapasztalatát kamatoztatva mindig olyan készítmények fejlesztésére törekszik, melyek az elérhető legjobb ár/érték aránnyal rendelkeznek. Ezt bizonyítják azok a díjak és elismerések is, melyeket nem csak szakmai zsűri, hanem fogyasztók ítélete alapján nyert el a vállalat.

Honlap: http://www.terhesvitamin.com

Termék:

JutaVit Magzatvédő terhesvitamin filmtabletta 30x 1496 Ft
JutaVit Magzatvédő terhesvitamin filmtabletta 60x 2260 Ft
JutaVit Magzatvédő terhesvitamin Jód nélkül filmtabletta 60x 2260 Ft

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu