Omega-3 tartalmú készítményeket szed?

BioCo Omega Cardio
promóció

Közismert tény, hogy a halolajban található Omega-3 zsírsavak, az EPA és DHA hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez. Kevéssé ismert azonban, hogy a normál vérnyomás illetve a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához sokkal nagyobb mennyiségre van szükségünk.

Omega-3 tartalmú készítményeket szed?

A BioCo Omega Cardio egyedülállóan magas, kapszulánként 1100 mg EPA és DHA tartalommal rendelkezik, ezért ajánlott napi adagja kényelmesen, napi 1-3 kapszula fogyasztásával biztosítja a megfelelő hatóanyag-bevitelt a normál vérnyomás, a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához, és a szív megfelelő működéséhez.

Miért különleges a BioCo Omega Cardio?

A különbség a hatóanyag-mennyiségben rejlik! A szív megfelelő működését már napi 250 mg EPA és DHA bevitele is hatékonyan támogatja. További pozitív hatás eléréséhez azonban jelentősen nagyobb dózisban kell szednünk az EPA és DHA zsírsavakat: a vér normál triglicerid szintjének fenntartásához már napi 2 gramm (2000 mg) EPA és DHA bevitel szükséges, a normál vérnyomás fenntartásához pedig napi 3 grammra (3000 mg) van szüksége a szervezetünknek!

Kiszámolná?

Alaposan nézze meg az Ön által szedett Omega-3 tartalmú készítmény dobozát!Ön is könnyen ellenőrizheti, hogy a normál vérnyomás fenntartását támogató napi 3000 mg EPA+DHA bevitelt hány kapszula fogyasztásával tudná biztosítani más Omega-3 készítmény esetében.

Előfordulhat, hogy csak 13-15 kapszula tartalmaz ilyen magas hatóanyag-mennyiséget!

A BioCo Omega Cardio egyetlen kapszulája akár 4x-5x több hatóanyagot (EPA és DHA zsírsavat) is tartalmazhat, mint egyes speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer készítmények azonos adagja (1 kapszulája), így magas hatóanyag-bevitel mellett kényelmes adagolást tesz lehetővé.

Ügyeljen arra, hogy a dobozok hátoldalán feltüntetett hatóanyag-tartalom sok esetben két, vagy több kapszula együttes bevételére vonatkozik!

Kalkulátor: Kattintson

Ne érje be kevesebbel!

A BioCo Omega Cardio speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer, szív- és érrendszeri betegségben szenvedők étrendi ellátására. A készítmény nem alkalmas betegségek kezelésére, gyógyítására!

A BioCo Omega Cardio egészségpénztári számlára elszámolható készítmény.

A BioCo Omega Cardio - sok más BioCo termékhez hasonlóan - rendelkezik a MÉKISZ ˝Tanúsított minőség˝ védjeggyel. A MÉKISZ ˝Tanúsított Minőség˝ védjeggyel ellátott termékek minősége és megbízhatósága az azonos vagy hasonló termékek kínálatában a megszokottnál lényegesen jobban garantált!

Honlap: https://www.omegacardio.hu

Termék:

BioCo Omega Cardio lágyzselatin kapszula 60x 4290 Ft

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu