Mikor és miért jó a Ketodex?

Ketodex promóció

A fájdalom egy kényelmetlen vagy kellemetlen érzés a testünkben. A fájdalom fellépése gyakran arra utal, hogy valami probléma van. A fájdalom jelentkezhet hirtelen vagy lassan. A fájdalom lehet akut vagy krónikus.

Mikor és miért jó a Ketodex?

Akut fájdalom

Az akut fájdalom hirtelen jelentkezik, és általában éles jellegű. Betegség figyelmeztetésére szolgál vagy a testet fenyegető veszélyre hívja fel a figyelmet. Akut fájdalom a következő helyzetekben alakulhat ki:
- baleset
- műtét
-csonttörés
- szájsebészeti beavatkozás
- égés vagy vágás
- szülés

Az akut fájdalom lehet enyhe, és csak néhány percig tartó, de lehet súlyos fájdalom is, mely több hétig tarthat. Az akut fájdalom általában addig tart, ameddig a fájdalom kiváltó oka meg nem szűnik.

A kezeletlen akut fájdalom azonban krónikus fájdalom kialakulásához vezethet, mely más kezelést igényel.

Gyulladás

A gyulladás a szervezet szövetkárosító ingerekre adott válaszreakciója.
Az akut gyulladás tipikus jelei:
- fájdalom (dolor),
- melegség (calor),
- pirosság (rubor),
- duzzanat (tumor),
- funkciókiesés (functio laesa).

A pirosságot és a melegséget az érintett területen megnövekedett véráramlás okozza, a duzzanatot pedig az erekből kilépő folyadék.

A gyulladás során a fehérvérsejtekből felszabaduló anyagok lecsökkentik a fájdalomérző receptorok ingerküszöbét, ill. saját maguk is fájdalmat válthatnak ki.

A fenti 4 jelenség, különösen a fájdalom, gátolják a gyulladt testrész mozgatását, így funkciókiesést okoznak.

Mivel a fájdalom a gyulladás részjelensége, ezért a gyulladáscsökkentő készítmények fájdalomcsillapító hatással is rendelkeznek.

Mikor van szüksége Ketodexre?

A Ketodex egy hatékony és gyors fájdalomcsillapító, melyet enyhe vagy középsúlyos fájdalmak, azaz például akut mozgásszervi fájdalmak tüneti kezelésére használják.

Például:
- hátfájás,
- lumbágó,
- bokasérülés.

Mi a Ketodex?

A Ketodex egy vény nélkül is kapható fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású gyógyszer (nemszteroid gyulladáscsökkentő szer, NSAID).

A Ketodex egy hatékony és gyors fájdalomcsillapító, melyet enyhe vagy középsúlyos fájdalmak, azaz például akut mozgásszervi fájdalmak tüneti kezelésére használnak.

A Ketodex laktózmentes ami figyelembe véve, hogy a fiatalok körében egyre nagyobb számban fordul elő laktózintolerancia, nem elhanyagolható előny.

A Ketodex innovatív biotechnológiával előállított gyógyszer, mely hozzájárul a jobb tolerálhatósághoz.

Honlap: http://www.ketodex.hu

Termék:

Ketodex 25mg granulátum belsőleges oldathoz 20x 2092 Ft
Ketodex 25mg filmtabletta 20x 2092 Ft

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu