Béres Porcerő FORTE 1500 filmtabletta 180x

Béres Gyógyszergyár Zrt.

Családi tulajdonban lévő magyar vállalkozás, piacvezető az egészségmegőrző készítmények gyártása és forgalmazása terén, ˝Az egészséges emberért˝ jelmondat értelmében készítményei fejlesztésekor mindig természetes alapanyagok felhasználására és a mellékhatások minimalizására törekszik, az Alapító munkájának szellemében tudatos fejlesztési és újítói munkát végez: jelenleg közel 50 készítményt forgalmaz és további engedélyezett termékei várnak piaci bevezetésre, valamint számos készítménye áll engedélyeztetés alatt, világszínvonalú, nemzetközi minőségbiztosítási rendszereknek megfelelő gyártókapacitással rendelkezik, aktív társadalmi szerepet vállal és gyakran támogat hazai egészségvédelmi, kulturális, karitatív és egyházi célokat, az üzleti etikai normákat mindig tiszteletben tartja és ezt munkatársaitól is elvárja, nyereségét hazai fejlesztésekre és munkahelyteremtésre fordítja, kommunikációs tevékenységében nemcsak saját termékei népszerűsítésére, hanem az egészséges életmód oktatására is nagy hangsúlyt fektet, minden területen magasan képzett és tapasztalt kollégák szaktudására és munkájára támaszkodhat.

Béres Porcerő termékcsalád

Béres Porcerő + Csont-Izom Komplex, Béres Porcerő FORTE 1500 és Béres Porcerő Forte + D3-vitamin

A Béres Porcerő készítmények speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer készítmények, a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos ízületi készítményei.

Béres Porcerő FORTE 1500 filmtabletta 180x

A Béres Porcerő + CSONT-IZOM KOMPLEX filmtabletta Ízületi megbetegedésben szenvedők különleges táplálkozási igényeihez igazított összetételű speciális gyógyászati célra szánt tápszer, akiknél a csontozat és az izomzat állapota miatt nagyobb hangsúlyt kell fordítani egyes vitamin és ásványi anyagok megfelelő bevitelére.

A Béres Porcerő FORTE 1500 filmtabletta ízületi megbetegedésben szenvedők különleges táplálkozási igényeihez igazított összetételű, speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer C-vitaminnal, glükozamin-szulfáttal, kondroitin-szulfáttal és D3-vitaminnal.

A Béres Porcerő FORTE +D3-vitamin filmtabletta ízületi betegségben szenvedők különleges táplálkozási igényeihez igazított összetételű, speciális - gyógyászati célra szánt – tápszer C-vitaminnal, D3-vitaminnal, glükozamin-szulfáttal és kondroitin-szulfáttal.

További tippek és tanácsok: beresmozgas.hu

Őrizze meg a mozgás örömét!

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu