Készlet kisöprő kedvezmények
2019.07.12. 16:00 - 2019.08.13. 16:00


Ajánlatunkból:
- rendkívül kedvező akciós árak, mely csak az akció ideje alatt érvényesek, vagy a készletek erejéig!
- kedvezőbb GLS/MPL szállítási és PostaPont átvételi díjakat biztosítunk minden ˝Készlet kisöprő kedvezmények˝ promóció alatt leadott megrendelésre!
- ingyenes szállítási értékhatár csökkenés minden, a meghirdetett promóció ideje alatt leadott megrendelésre!


Szállítás: csomagküldéssel kizárólag Magyarország közigazgatási területén belül!
PostaPont: Posták, COOP PostaPontok, MOL PostaPontok és MPL csomagautomaták<- Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le akciónkról!Információk, melyeket érdemes tudni vásárlás előtt

- A promócióban meghirdetett ajánlatok nemcsak online lesznek megrendelhetőek, gyógyszertárunkban az akció meghirdetett időtartama alatt nyitva tartási időben a készlet erejéig megvásárolhatóak.

- A promócióban szereplő ajánlatok mellett online patikánk teljes kínálata is rendelhető lesz. A kedvezőbb szállítási díjakhoz nem szükséges az akcióban szereplő termék(ek)et vásárolni.

- A termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását/megrendelését, a termékek csak a rendelés elküldése pillanatában kerülnek megrendelésre, melyről e-mailben kap megerősítő tájékoztatást. Sikeres rendelés leadáskor a kosár tartalma kiürül.

- Az akció idején leadott megrendelésekre is elérhető online patikánk által biztosított összes fizetési és szállítási mód.

- Megrendeléseket kizárólag online patikánkban leadva vagy e-mailben áll módunkban elfogadni. Telefonon továbbra sem adható le megrendelés!


Megrendelések teljesítése, mikor kapom meg?

A meghirdetett promóció ideje alatt leadott megrendelések átadását a futárszolgálatoknak 2019. július 15.-én (hétfőn) kezdjük. Természetesen minden megrendelésnél igyekszünk legkésőbb a rendelés leadásának napját követő 2.-3. munkanapon a futárszolgálatok felé történő átadásra.
A megrendelések visszaigazolása folyamatos, azokról e-mailben tájékoztatjuk minden Vásárlónkat.


FONTOS

A meghirdetett akció időtartama alatt biztosítjuk online patikánk zavartalan elérhetőségét, oldalunkon nem várható lassulás, felkészültünk a megnövekedett látogatószámra és vásárlószámra, hogy biztosítsuk a kényelmes vásárlást.

A promóció végét követően online patikánk kosara nem lesz elérhető, nem fogad rendelést, mivel patikánkat átalakítjuk és modernizáljuk. Az átalakítási munkálatok végeztével ismét zavartalanul leadható majd rendelés, de a meghirdetett akciók, a kedvezőbb szállítási díjak és sávok már nem lesznek érvényesek.

Várhatóan online patikánk kosara ismét elérhető lesz: 2019.09.09. 8:00

A változtatás jogát fenntartjuk!

Egyéb kérdések esetén az ÁSZF-ben és Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak hatályosak!

Adatkezelési tájékoztató: kertvarosipatika.hu/adatvedelem.pdf

Adatvédelmi tájékoztató: kertvarosipatika.hu/adatvedelmi_tajekoztato

Általános Szerződési Feltételek: kertvarosipatika.hu//aszf.pdf

Jó egészséget kívánunk!

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu