Miben segít a Repadolo?

Repadolo - promóció

Az új, szájon át bevehető, vény nélkül kapható RepaDolo filmtabletta segítséget nyújt az aranyeres panaszok csillapításában. Aranyérbetegség esetén az erek kitágulnak és begyulladnak, a bennük lévő véráramlása lelassul, a csomó pedig fájdalmassá válik. A betegek ilyenkor érzékeny, tömött dudort tapinthatnak a végbélnyíláson kívül. A fájdalom székeléskor fokozódik, de azt követően sem szűnik meg. Ekkor még az olyan hétköznapi tevékenységek, mint az ülés, a biciklizés, a hosszas állás vagy ülés is kellemetlenséget okozhatnak.

Miben segít a Repadolo?

Új megoldás: Belsőleg segíti az aranyérbetegség kezelését

Az új, vény nélkül kapható, szájon át bevehető RepaDolo filmtabletta az előírt adagolást betartva belsőleg enyhíti az aranyér kínzó tüneteit. Hatóanyaga a növényi eredetű flavonoidok közé tartozó diozmin, ami bizonyítottan gátolja a vénák kitágulását, növeli a hajszálerek ellenállóképességét, továbbá érfal-stabilizáló hatással is rendelkezik. A szájon át bevehető RepaDolo filmtabletta szedése hozzájárul az érfalak rugalmasságához, gátolja a vérlemezkék összetapadását.

A RepaDolo jótékony hatással van a vénás érhálózatra.
A szájon át bevehető RepaDolo csillapítja a kínzó aranyeres fájdalmat. Fogyasztása kúraszerűen javasolt az aranyeres tünetek kezelésére. Amennyiben az aranyeres tünetek felerősödnek, a kezelés első négy napján magasabb adagok szedése, napi 3×1 filmtabletta javasolt, majd további három egymást követő napon napi 2×1 filmtablettát szükséges bevenni, reggel és este.

Egyszerűen egy pohár vízzel, étkezés közben beszedhető

A Reparon termékcsalád segít, hogy hatékonyan kezelhesse az aranyér kellemetlen tüneteit kívül és belül. Míg a helyileg ható Reparon és Reparon Herbal végbélkenőcsöket és kúpokat külsőleg használhatja, addig az új, szájon át szedhető, RepaDolo filmtabletta belsőleg hat. A vény nélkül kapható filmtabletta szedése kényelmes, hiszen étkezés közben, egy pohár vízzel bevehető.

Az új RepaDolo segítségével egyszerűen enyhítheti az aranyér tüneteit.A Reparon® végbélkenőcs, Reparon® végbélkúp és a RepaDolo vény nélkül kapható gyógyszer, hatóanyaga elölt E. coli. A RepaDolo hatóanyaga diozmin.

A Reparon® Herbal végbélkenőcs és a Reparon® Herbal végbélkúp gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszköz.

Honlap: https://reparon.hu

Termék:

Reparon végbélkenőcs 25g 1799 Ft
Reparon végbélkúp 10x 1999 Ft
Reparon Herbal végbélkúp 10x 2190 Ft
Reparon Herbal végbélkenőcs 25g 1990 Ft
RepaDolo filmtabletta 20x 2499 Ft

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu