AkusTone fülspray 15ml

3103 Ft
Eredeti ár: 3650 Ft
207 Ft/ml

Az AkusTone összetevői gyengéden feloldják a külső hallójáratokban maradt fülzsírt, segítve a megfelelő fülhigiéniát és a fülzsírdugó eltávolítását, illetve megelőzik annak kialakulását.

3 hónaposnál idősebb csecsemőknél, gyermekeknél és felnőtteknél egyaránt alkalmazható.

Az AkusTone:
- feloldja a lerakódott fülzsírt,
- megakadályozza a fülzsírdugó kialakulását,
- alkalmas a megfelelő fülhigiénia fenntartására túlzott fülzsírtermelődés esetén gyermekeknél, és hallókészüléket vagy fülhallgatót használóknál,
- megakadályozza a víz pangását a fülben fürdés vagy vízi sportok űzése közben, illetve azoknál, akik hajlamosak a külsőfül visszatérő fertőzéseire.

3 természetes olajat tartalmaz:
olívaolaj, mandulaolaj, jojobaolaj

Összetétel
Olívaolaj, mandulaolaj, jojobaolaj, folyékony paraffin, E-vitamin, poliszorbát 80.
Víz- és tartósítószer mentes.

Kinek ajánlott?
3 hónaposnál idősebb csecsemőknek, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Az orvostechnikai eszköz használata és alkalmazása
Az applikátor kialakításának köszönhetően a készítmény eloszlása egyenletes a hallójáratban, ezért az applikátort nem kell mélyen a fülbe helyezni.

Ajánlott adagolás
- Gyermekeknek és 3 hónaposnál idősebb csecsemőknek: 1 befúvás, felnőtteknek: 1-2 befúvás a külső hallójáratokba.

- Fülzsírdugó feloldására: használja naponta 3-5 alkalommal a lerakódott fülzsír feloldódásáig.

- Megelőzés és a megfelelő fülhigiénia:
1. Használja hetente 1-2 alkalommal a fülzsírdugó kialakulásának megelőzésére.
2. Használja közvetlenül fürdés előtt a víz pangásának megelőzésére.

Gyermekek és csecsemők esetében a terméket a felnőttnek körültekintően kell alkalmaznia. Ne helyezze az applikátort túl mélyen a fülbe, hogy ne okozzon hallószervi károsodást. A készítmény használata után a hallójárat további öblítésére nincs szükség. Az első használat előtt néhányszor nyomja le a szórófej pumpáját, hogy megfelelő permetet biztosítson. Használat után folyóvízzel mossa le az applikátort és óvatosan szárítsa meg. Ha az applikátor nem megfelelően működik, szedje le és tegye vissza az adagolópumpára.

Különleges figyelmeztetések és óvintézkedések
Ne használja, ha túlérzékeny a készítmény bármely összetevőjével szemben. Ne használja, ha hallószervi megbetegedésben szenved, a dobhártyája megrepedt, vagy idegen test van a fülében. Ne alkalmazza szembe, orrba vagy a szájüregbe. Csecsemőknél és 1 évnél fiatalabb gyermekeknél történő alkalmazás előtt kérjen orvosi tanácsot. Amennyiben fülzsírdugó feloldására alkalmazza a készítményt és hallásproblémái vagy egyéb tünetei 5 nap használat után sem javulnak, forduljon orvoshoz. Higiéniai megfontolásokból a készítmény használata csak egy személynek javasolt.

Gyártó: Aflofarm Farmacja Polska Sp. z o.o.
ul. Partyzancka 133/151, 95-200 Pabianice, Lengyelország

Forgalmazó: Aflofarm Hungary Kft.
1025 Budapest, Cseppkő utca 41.

CE Gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszköz

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.