AkusTone fülspray 15ml

2299 Ft
Eredeti ár: 2584 Ft
153 Ft/ml

Az AkusTone összetevői gyengéden feloldják a külső hallójáratokban maradt fülzsírt, segítve a megfelelő fülhigiéniát és a fülzsírdugó eltávolítását, illetve megelőzik annak kialakulását. Az AkusTone biztosítja a hallójárat bőrének megfelelő hidratáltságát és enyhíti az irritációt. A különleges applikátor lehetővé teszi a termék könnyed permetezését a hallójáratba, elkerülve a túlzott nyomást.

Az AkusTone orvostechnikai eszköz segít a megfelelő fülhigiénia fenntartásában és megkönnyíti a fülzsírdugó eltávolítását.

3 természetes olajat tartalmaz:
- jojoba olajat,
- mandula olajat,
- oliva olajat.

->Feloldja a lerakódott fülzsírt,
->megakadályozza a fülzsírdugó kialakulását,
->alkalmas a megfelelő fülhigiénia fenntartására túlzott fülzsírtermelődés esetén gyermekeknél, és hallókészüléket vagy fülhallgatót használóknál,
->megakadályozza a víz pangását a fülben fürdés vagy vízi sportok űzése közben, illetve azoknál, akik hajlamosak a külsőfül visszatérő fertőzéseire.

Ajánlott:
- Gyermekek és 3 hónaposnál idősebb csecsemők számára,
- Felnőtteknek,
- Vizi sportot űzőknek,
- Hallókészüléket használóknak.

Összetétel
Olivaolaj, mandulaolaj, jojobaolaj, folyékony paraffin, E‑vitamin, poliszorbát 80.

Felhasználási javaslat
Az applikátor kialakításának köszönhetően a készítmény eloszlása egyenletes a hallójáratban, ezért az applikátort nem kell mélyen a fülbe helyezni.

- Gyermekeknek és 3 hónaposnál idősebb csecsemőknek: 1 befúvás, Felnőtteknek 1-2 befúvás a külső hallójáratokba.

- Fülzsírdugó feloldására: használja naponta 3-5 alkalommal a lerakódott fülzsír feloldódásáig.

- Megelőzés és a megfelelő fülhigiénia érdekében:

- Használja hetente 1-2 alkalommal a fülzsírdugó kialakulásának megelőzésére.

- Használja közvetlenül fürdés előtt a víz pangásának megelőzésére.

Figyelmeztetések
Ne használja, ha túlérzékeny a készítmény bármely összetevőjével szemben. Ne használja, ha hallószervi megbetegedésben szenved, a dobhártyája megrepedt, vagy idegen test van a fülében. Ne alkalmazza szembe, orrba vagy a szájüregbe. Csecsemőknél és 1 évnél fiatalabb gyermekeknél történő alkalmazás előtt kérjen orvosi tanácsot. Amennyiben fülzsírdugó feloldására alkalmazza a készítményt és hallásproblémái vagy egyéb tünetei 5 nap használat után sem javulnak, forduljon orvoshoz. Higiéniai megfontolásokból a készítmény használata csak egy személynek javasolt. Gyermekek és csecsemők esetében a terméket a felnőttnek körültekintően kell alkalmaznia. Ne helyezze az applikátort túl mélyen a fülbe, hogy ne okozzon hallószervi károsodást. A készítmény használata után a hallójárat további öblítésére nincs szükség. Az első használat előtt néhányszor nyomja le a szórófej pumpáját, hogy megfelelő permetet biztosítson. Használat után folyóvízzel mossa le az applikátort és óvatosan szárítsa meg.

Gyártó
Aflofarm Farmacja
Polska Spółka z o.o.

Forgalmazó
Alfofarm Hungary Kft.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.