Reventil szemcsepp allergia ellen 10ml

2496 Ft
250 Ft/ml

A Reventil szemcsepp a 100%-ban természetes eredetű Ectoinnal a kellemetlen allergiás tünetek kezelésére és megelőzésére.

Reventil szemcsepp enyhíti az allergiás szemtüneteket, csökkenti az allergének által kiváltott kötőhártya-gyulladást. Az egyedülálló, 100%-ban természetes eredetű Ectoin összetevőjének köszönhetően véd az allergének káros hatásától, ezért az allergiás kötőhártya-gyulladás megelőzésére is alkalmazható.

A Reventil szemcsepp tartósítószer-mentes, kontaktlencsét viselők és gyerekek is használhatják.

- véd az allergének káros hatásától
- mérsékli az allergiás kötőhártya-gyulladást
- enyhíti az allergiás szemtüneteket (viszketés, pirosság, könnyezés)
- támogatja az irritált és érzékeny kötőhártya regenerálódását
- kontaktlencsét viselők és gyerekek számára is
- tartósítószer-mentes

Az allergiatünetek közül az allergiás szemtünetek, a szempirosság, viszketés, fokozott könnyezés a legkitartóbbak. Ezért jó hír, hogy a Reventil termékcsalád legújabb készítménye, a Reventil szemcsepp enyhíti az allergiás szemtüneteket, csökkenti az allergének által kiváltott kötőhártya-gyulladást.

Forgalmazza:
Phytotec Hungária
1026 Budapest,
Szilágyi Erzsébet fasor 61.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.