Wick First Defence orröblítő spray 15ml

4478 Ft
299 Ft/ml

A Wick First Defence egy orröblítő orvostechnikai eszköz, amely segít a náthát okozó vírusok elleni küzdelemben.

Használja a nátha első tüneteinek észlelésekor, ezzel csökkentve a nátha kialakulásának esélyét, vagy kezdje el használni, ha ki van téve a náthát okozó vírusoknak.

A Wick First Defence egy orröblítő orvostechnikai eszköz, amely a kialakuló nátha első tüneteinél vagy megfázás során alkalmazható annak érdekében, hogy csökkentse a náthát okozó vírusok orrüregben történő szaporodását.
Ha a nátha korai szakaszában alkalmazzák, csökkenti a nátha kialakulásának esélyét.

Mikor használja:

A nátha első tüneteinek ( például kaparó torok vagy tüsszögés ) észlelésekor kezdje el 24-36 órán belül használni, mielőtt teljesen kialakul a nátha.
Legfeljebb 4 alkalommal használja naponta, amíg a tünetek elmúlnak.

Hogyan fejti ki hatását?

A Wick First Defence orrspray az orrüreg hátsó részén fejti ki hatását, közvetlenül ott, ahol a náthát okozó vírus megtelepszik, és elszaporodik.

Hármas hatásának köszönhetően:
1. A mikrogél formula csapdába ejti a náthát okozó vírusokat, amelyek az orrüreg hátsó részén kezdenek szaporodni, és segít megakadályozni azok szaporodását és terjedését.
2. A mikrogél csökkenti az orrüreg pH-ját és inaktiválja a vírusokat, ezáltal csökkentve a szaporodásukat és további fertőzőképességüket.
3. Segít kiöblíteni az orrot, és stimulálja a természetes szekréciót, hogy elősegítse az inaktivált vírus természetes módon történő eltávolítását (a gyomor felé vagy az orr kifújásával).

Használati utasítás

Felnőttek és 12 év feletti gyermekek számára
alkalmazható. Csak az utasításoknak megfelelően használja:
A feje oldalra hajtása nélkül illessze be a szórófejet az orrnyílásába
úgy, hogy a szórófejet kifelé, a füle felé irányítja.

Ezután 2 vagy 3 alkalommal fújjon be mindkét orrnyílásába és kerülje a mély belélegzést. Két használat között 4 óra teljen el, és 24 órán belül legfeljebb 4 alkalommal használja.

A Wick First Defence orrspray használatakor fokozott orrfolyás, kellemetlen érzés jelentkezhet az orrban, vagy átmeneti égő érzés léphet fel. Ezek azt jelzik, hogy a készítmény éppen kifejti hatását. Nem károsak az egészségére, és nem tartanak sokáig.

Ha az érzés hosszabb ideig fennáll, hagyja abba a készítmény alkalmazását.Egyes esetekben átmeneti fejfájást, orr-, szem-, fül- és nyaki fájdalmat jelentettek; ezek a tünetek a készítmény alkalmazásának abbahagyásakor megszűnnek.

Orvostechnikai eszköz.

Forgalmazza:
Procter & Gamble

Forrás: wick.hu

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.