Phyteneo Otic Solution fülcsepp 10ml

1997 Ft
200 Ft/ml

A fülcseppet a fülzsír, a víz, a szennyeződések eltávolítására, a külső hallójárat megbetegedéseinek megelőzésére és a fájdalmas tünetek enyhítésére használják gyulladások során. Természetes anyagokkal rendelkező oldat, mely antimikrobiális és gyulladáscsökkentő hatású.

Természetes hatóanyag:
A gyógynövények növényi anyagai (orbáncfű, körömvirág, apróvirágú jégcsap) elősegítik a bőr öntisztító képességeinek regenerálódását és serkentését, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással bírnak.

A termék hatékonysága a glicerin és a butilén-glikol képességein alapul. Ezek az anyagok képesek feloldani a lipofil szennyeződéseket (viasz, cerumen), valamint vízzel keveredni és kiöblíteni a mechanikai szennyeződéseket (port stb.). A szokásos szövődmények, amelyeket többek között a külső hallócsatorna rosszabb áteresztő képessége okoz, lehetnek a külső hallócsatorna gyulladása vagy a középső hallócsatorna gyulladása. Az otic oldat hozzájárul a bakteriális fertőzések szaporodásához alkalmatlan környezet megteremtéséhez.
Egy másik gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású hatóanyag a kolin-szalicilát. A kolin-szalicilát előnye a többi általánosan alkalmazott hatóanyaggal (benzokain, lidokain, cinkokain) összehasonlítva nem szteroid jellege.
A termékben timolt is használnak, amelynek antibakteriális hatása van. Jótékonyan egészíti ki a termék hatásait, különösen a hallójáratban lévő vízmaradványok esetén, ami megfelelő környezetet teremthet a mikrobiális fertőzések növekedéséhez.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.