C-Vita Long 500mg tabletta 90x

2399 Ft
27 Ft/db

A C-Vita Long 500 mg tabletta egy remek elnyújtott felszívódású vitamin. A béltraktusban a vitamin fokozatosan szabadul fel a tablettából, amely jobb hasznosulást és egész napos hatást eredményez.

A C-vitamin egy vízben oldódó vitamin, ezért főzés során könnyen szétesik a hő és az oxigén hatására. Legjobb élelmi forrásai ezért a friss, nyers gyümölcsök, főleg a bogyósak, és zöldségek. Mivel a szervezetben csak kevés raktározódik, rendszeres napi bevitele igen fontos!

A C-vitamin a szervezet számos biokémiai folyamatában részt vesz: fontos antioxidáns, amely segít megvédeni a sejteket az ún. ocidatív stressztől, valamint hozzájárul a normál kollagén-képződéshez, amely a csont, a fogak, a bőr, a porcok és a vérerek megfelelő működéséhez szükséges.

Fokozott C-vitamin-bevitel különösen fontos például stressz, fizikai igénybevétel és dohányzás esetén, mivel ez a vitamin hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez, valamint fontos szerepet játszik az immunrendszer normál működésének fenntartásában.

A C-Vita Long 500 mg tablettát hasznos étkezés közben bevenni, mivel a C-vitamin fokozza a vas felszívódását is.

Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Összetétel
A napi adag – 1 tabletta – tartalmaz:
500 mg C-vitamin

A termék cukor-, laktóz-, gluténmentes.
Napi 1 tabletta vízzel bevéve.

Forgalmazza:
Vitabalans Kft.
Laktanya u. 4
1033 Budapest

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.