Lomina COVID-19 IGG/IGM antitest teszt 2x

10990 Ft
Eredeti ár: 12890 Ft
5495 Ft/db

A fertőzés lefutása után vagy a vakcinázás hatására termelődő antitestek kimutatására.

Az Európati Unióban önmintavételre engedélyezett antitest teszt.
(CE Notified Body regisztrációs szám 2854)

A svájci Lomina Antitest tesztje alkalmas a koronavírus okozta fertőzés vagy a vírus elleni oltás hatására termelődő antitestek kimutatására. A tesztet bárki elvégezheti, a termék otthoni felhasználásra is engedélyezve van. A tesztelés minimálisan invazív, a minta ujjbegyből vett vérből származik. Az IgM és/vagy IgG antitestek termelődésének kimutatásával képet kaphatunk arról, hogy átestünk-e már és vélhetőlen milyen régen estünk át a fertőzésen, vagy, hogy vakcina használat után termelődtek-e antitestek.

Mintavétel típusa: ujjbegyből
Eredmény: 15 percen belül

OGYÉI/32232-3/2021

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.