Bioextra Beauty Caps bőrápoló olaj kapszula 30x

2599 Ft
87 Ft/db

Avokádóolajat tartalmazó kapszula a szemkörnyék és az arc ápolására A - és E - vitaminnal. Nem tartalmaz illat- és festékanyagot, sem állati zsiradékot, szervkivonatot.

Kapszula tartalma:
cyclopentasiloxane, caprylic triglyceride, ethylthexyl hydroxystearate, persea gratissima oil (avokádó olaj), retinyl palmitate (A vitamin), tocopheryl linoleate (E vitamin), ceramide HO3; Kapszula héj: zselatin, glicerin, titanium dioxide, timiron super sheen mica, vörös vas-oxid.

Forgalmazza:
Bioextra Zrt.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.