JutaVit Izlandi zuzmó szirup 150ml

1699 Ft
Eredeti ár: 1890 Ft
11 Ft/ml

Izlandi zuzmó kivonatot, erdei mályva kivonatot és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. Az izlandi zuzmó kivonat nyugtathatja a torkot, a garatot és a hangszálakat, valamint támogatja az immunrendszer normál működését.

Alkoholt és cukrot nem tartalmaz!
Tartósítószert nem tartalmaz!
Természetes aromával!


Az erdei mályva kivonat nyugtathatja a torkot és csökkentheti a torok irritációját. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, valamint a normál pszichológiai funkció fenntartásához és az idegrendszer normál működéséhez.

Adagolás:
Felnőtteknek: 3 x 10 ml
Gyermekeknek 7-16 éves korig: 2x10 ml
Gyermekeknek 3-6 éves korig: 1x10 ml vagy 2 x 5 ml

Tárolás: Szobahőmérsékleten, lezárt dobozában. Felbontás után hűtőszekrényben tárolva még 2 hónapig fogyasztható.

Aktív összetevők:

Napi adag gyermekeknek 3-6 éves korig (10 ml)
Izlandi zuzmó (Cetraria islandica) kivonat (4:1 kivonat arány) 150 mg (megfelel 600mg izlandi zuzmó gyógynövénynek) (NRV*=-**)
Erdei mályva (Malva syslvestris) kivonat (4:1 kivonat arány) 150 mg (megfelel 600mg erdei mályva gyógynövénynek) (NRV*=-**)
C-vitamin 30 mg (NRV*=37,5%)

Napi adag gyermekeknek 7-16 éves korig (20 ml)
300 mg (megfelel 1200mg izlandi zuzmó gyógynövénynek) (NRV*=-**)
300 mg (megfelel 1200mg erdei mályva gyógynövénynek) (NRV*=-**)
60 mg (NRV*=75%)

Napi adag felnőtteknek (30 ml)
450 mg (megfelel 1800mg izlandi zuzmó gyógynövénynek) (NRV*=-**)
450 mg (megfelel 1800mg erdei mályva gyógynövénynek) (NRV*=-**)
90 mg (NRV*=112,5%)

*NRV=napi beviteli érték felnőtteknek %-ban kifejezve.

Összetevők:
Édesítőszer (maltit szirup [maximum 8% szorbitot tartalmazhat]), víz, izlandi zuzmó (Cetraria islandica) kivonat, erdei mályva (Malva sylvestris) kivonat, L-aszkorbinsav (Quali®-C), maltodextrin, aroma (áfonya[természtes]), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav).

OGYÉI notifikációs szám: 23934/2020

Figyelmeztetés:
Alkalmazás előtt alaposan felrázandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó!
Maltit és szorbit tartalma miatt túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet! Kérjük a termék külső papír dobozát őrizze meg, mert egyes fontos információk csak azon találhatók!

Forgalmazza:
JuvaPharma Kft.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.