Beright SARS-CoV-2 Antigén orrlyukpálcás gyorsteszt 1x

999 Ft
999 Ft/db

A gyorsteszt otthoni felhasználásra készült. Ezzel az önteszttel két évesnél idősebb gyereket két felnőtt, mindenki más saját magát tesztelheti le otthon, kényelmes környezetben, szakember közreműködése nélkül, mindössze 15 perc alatt. A teszt a SARS-CoV-2 vírus antigénjét mutatja ki a koronavírus-fertőzés első tüneteinek megjelenését követő 5-7 nap során. A teszt megerősíti, hogy a páciens a teszt időpontjában vírusfertőzött-e. Pozitív eredmény esetén az illető fertőző. A doboz egy komplett tesztkészletet tartalmaz.

A tesztet bárki önállóan, orvosi felügyelet nélkül, otthon, a saját nappalijában, egyedül is kényelmesen megcsinálhatja, hiszen az orrlyukból vett minta levételéhez nincs szükség szakemberre. Ugyanakkor javasoljuk, hogy gyermekek és kiskorúak a tesztet felnőtt jelenlétében végezzék el. Két évesnél fiatalabb gyermeket pedig nem szabad ezzel a teszttel tesztelni. Kisgyermekektől egy második felnőtt segítségével kell a gyermek orrából mintát venni.

A Beright orrlyukpálcás önteszt a SARS-CoV-2 nukleokapszid fehérje - vírus antigén - kimutatására szolgál azoknál a személyeknél, akiknél a tünetek megjelenését követő első hét napon belül felmerül a COVID-19 gyanúja.

Általános információk az antigén gyorsteszt működési elvének megértéséhez
Az antigénteszt a PCR-teszten kívül az egyetlen, hatóságilag elfogadott tesztelési módszer. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amikor a beteg tüneteket mutat és / vagy nagy a fertőzöttség kockázata. Némileg hasonlít a PCR tesztekre, hiszen az antigénteszt közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki. Vagyis a teszt észleli a SARS-CoV-2 vírusra kifejezetten jellemző fehérjét, amit az immunrendszer is felismer, és amelyek kiváltják annak reakcióját, az immunválaszt. Az antigéntesztek innen kapták a nevüket is, hiszen a vírus egy fehérjéjét - antigénjét - mutatják ki.

FONTOS
A SARS-CoV-2 vírus antigénje a legtöbb esetben a tünetek megjelenését követő 5. napban van jelen kimutatható mértékben a fertőzött személyben, ezért az antigén gyorsteszt ebben az időszakban szolgáltatja a legmegbízhatóbb eredményeket.

Legfontosabb előnyei
- olcsó, otthoni COVID-19 teszt, sokkal olcsóbb, mint a PCR,
- a tesztet bárki önállóan elvégezheti egészségügyi szakember közreműködése nélkül,
- gyermekek és kiskorúak a tesztet felnőtt jelenlétében végezhetik el.
- két évesnél fiatalabb gyermeket nem szabad ezzel a teszttel tesztelni.
- kisgyermekektől egy második felnőtt segítségével kell orrlyukmintát venni.
- kényelmes és kíméletes mintavételi eljárás, hiszen az orr külső részéből kell mintát venni,
- gyerekek és felnőttek tesztelésére egyaránt kiváló választás,
mivel a teszttel mindenki saját magát tesztelheti, ezért nem kell hozzá üzemorvost, háziorvost, gyógyszerészt vagy más egészségügyi szakembert bevonni, megifzetni,
- bárki, bárhol felhasználhatja, akár otthon a nappalijában is,
- a teszthez nincs szükség semmilyen további eszközre,
- az eredmény már 15 perc után leolvasható.

Termékinformációk
Otthoni használatra engedélyezett, a koronavírus-antigénjét orrlyukmintából kimutató gyorsteszt,
Gyerekek tesztelésére is alkalmas két éves kor felett, másik felnőtt közreműködésével,
Egészségügyi szakszemélyzet nélkül is használható,
Használata egyszerű, kényelmes és biztonságos,
A termék otthoni felhasználásra, önellenőrzési célra készült,

A termék gyártójának neve, címe:
Hangzhou AllTest Biotech Co.,Ltd.
#550, Yinhai Street, Hangzhou Economic & Technological Development Area, Hangzhou-310018, P.R. China

A csomag tartalma:
Tesztkazetta
Pufferoldat
Steril mintavevő pálca
Használati utasítás
Hulladékgyűjtő tasak

Tesztelés előtt:
A mintavétel előtt legalább 20 másodpercig mosson kezet szappanos vízzel. Ha szappan és víz nem áll rendelkezésre, használjon legalább 60% alkoholtartalmú kézfertőtlenítőt.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.