Revalid - haj és körömregeneráló készítmény

Revalid és Revalid Beauty Komplex

A hajhullás oka és fajtája többféle lehet: az öröklött hajlamok, a káros környezeti hatások, a betegségek, a gyógyszerek, a stressz és a helytelen táplálkozás mind-mind vezethetnek a ritkuló haj, a hajhullás, illetve kopaszodás kialakulásához.

Revalid - haj és körömregeneráló készítmény

Ha viszont tudjuk, miért hullik a hajunk, akkor általában a hajhullás megszüntetése sem jelent megoldhatatlan feladatot! Egyik fontos lépés ebben a megfelelő tápanyagok bevitele, hiszen szinte minden a szervezetünkben dől el!

A RevalidŸ kapszula megállítja a hajhullást, serkenti a hajnövekedést. Kedvezően befolyásolja a korpásodást, a viszketést, a seborrhoeat. Erősíti a körmöket. A Revalid ellátja a hajat és a körmöket a szükséges anyagokkal:
- a hajhagymák felépítéséhez,
- az alsó bőrrétegek erősítéséhez,
- a hajfelszín jó küllemének fenntartásához.

A búzacsíra kivonat megállítja a hajhullást. A köleshéj kivonat elősegíti a haj és a körmök növekedését és újraképződését. A kéntartalmú aminosavak elősegítik a haj és a körmök újraképződését, javítják azok szerkezetét.

A B-vitaminok optimalizálják a hajhagymák és a körmök anyagcseréjét.
A PABA (para amino benzoe sav) serkenti a hajhagymák és a körmök anyagcseréjét. Az ásványi anyagok (réz, vas, cink) nélkülözhetetlenek a hajhagymák és a körmök anyagcseréjének biztosításához.

Az új RevalidŸ Beauty Complexben lévő biotin hozzájárul a bőr egészségéhez hogy az ragyogóan szép lehessen. RevalidŸ Beauty Complex* B-vitaminokat, biotint és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

A biotin kéntartalmú vitamin. Az ember számára szükséges tápanyag.

A biotin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban. Fontos szerepet tölt be a szénhidrátok és a zsírok normális anyagcseréjében. H vitaminnak is nevezik, mely a Haut / bőr / szóból származik.
Hatásmechanizmusából következik, hogy szerepe van a bőr regenerációjában, megújulásában. Hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához.
Hiánya bőrszárazságot, hámlást okozhat.

A biotin elősegíti a többi B vitamin és az ásványi anyagok hasznosulását és beépülését.

Honlap: http://www.revalid.hu
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu