Útipatika nyaraláshoz

Mit ne hagyjunk otthon...

Nyaralásunk és szabadságunk alatt könnyen előfordulhat, hogy valamilyen okból kifolyólag szükségünk lesz valamilyen készítményre, esetleg gyógyszerre, és ha olyan helyen töltjük a szabadidőnket, ahol nem vagyunk járatosak igen nehéz hirtelen patikát találni. Éppen ezért az utazási előkészületek részeként ne feledkezzünk meg az úgynevezett útipatika összeállításáról sem, hiszen sosem lehet tudni, hogy éppen milyen gyógyszerre, készítményre lesz szükségünk a nyaralás folyamán.

Útipatika nyaraláshoz

A fájdalom- lázcsillapító bármikor jól jöhet akár az utazás folyamán is, ha hírtelen megfájdulna a fejünk, fronthatás ér bennünket. Természetesen a lázmérőt se hagyjuk otthon ha útra kelünk.

A görcsoldó készítmények is hasznosak lehetnek. Érdemes bepakolnunk továbbá émelygés-; hányinger csillapítására alkalmas gyógyszereket is. Jól jöhet, ha nem bírjuk a hosszú utazásokat, ha érzékenyebbek vagyunk egy adott jármű által okozott problémákra, mint pl. tengeri betegség. Kerüljük el az esetleges rosszulléteket.

Előfordulhat, hogy a gyomrunk érzékenyebben reagál a szokatlan fűszerezésű ételekre, így nem árt, ha gondoskodunk hasmenésre, emésztési problémákra, ill. székrekedésre alkalmazható készítményekről is, hiszen annál nincs rosszabb, ha nem tudunk kimozdulni a szállásról hasonló jellegű problémák miatt. A hölgyeknek különösen fontos az intim mosakodók biztosítása is, hogy elkerüljék az esetleges fertőzéseket, betegségeket.

Sebtapaszra, sebfertőtlenítőre, kötszerre is bármikor szükségünk lehet, könnyen megvághatjuk magunkat , eleshetünk, illetve szerezhetünk könnyebb sérüléseket, amelyek megfelelő kezelése feltétlenül fontos a fertőzések, gyulladások elkerülése érdekében.

Érdemes magunkkal vinni kézfertőtlenítőt, illetve ha nem szállodában vagy hotelben foglaltunk szállást szükségünk lehet akár fertőtlenítőszerekre, tisztítószerekre is, hiszen könnyen okozhat meglepetéseket a szálláshely.

A leégés elkerülése érdekében fontos, hogy megfelelő faktorszámú fényvédőket is vigyünk magunkkal, illetve gondoljunk a leégésre alkalmazható bőrnyugtató termékekre is. Továbbá ne felejtsünk otthon a kullancs- és szúnyogriasztó szereket sem.

Az útipatikában megtalálható termékeket/gyógyszereket óvni kell a hőtől és a napsütéstől egyaránt!

Az alábbi ajánlataink csak kiragadott termékek széles kínálatunkból, az útipatikához kapcsolódó termékek és kozmetikumok széles kínálatát az alábbi termékkategóriában találja: Útipatika

Termék:

No-Spa Forte tabletta 24x 3297 Ft
Daedalon tabletta 10x 2048 Ft
Betadine fertőtlenítő oldat 30ml 2297 Ft
Buscopan Forte filmtabletta 10x 2099 Ft
Dr. Kelen SunSave F20 szúnyog- és kullancsriasztós fényvédő spray 150ml 2190 Ft
Panadol Rapid Extra filmtabletta 24x 2799 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.