Vegye át megrendelését az ország PostaPontjain!

Online patikánkban leadott megrendeléseket csomagküldés formájában a háztól-házig kézbesítésen kívül már az ország PostaPontjain is át tudja venni. A megrendelt termékeket hullám-kartondoboz(ok)ba vagy buborékos boritékba csomagoljuk, azokat dolgozóink lezárják és átadják az MPL futárszolgálatnak.

Megrendelések átvétele PostaPontokon
(˝MPL – Postán maradó”, ˝MPL – MOL kúton maradó” vagy ˝MPL - COOP˝-ot kell kiválasztani)


- vegye át megrendelését Posta Ponton, az ország több mint 2500 kijelölt Postáján, 125 MOL kútján és COOP PostaPontokon
- megrendelését 5 naptári napig átveheti az Ön által kiválasztott Posta/MOL kút/COOP nyitva tartási idejében bármikor, amikor Önnek kényelmes
- bankkártyával történő fizetési lehetőség, a tranzakció vásárlásnak minősül! (utánvét fizetési mód kiválasztása rendelés leadásakor)
- online csomagkövetés
- Posta Pontokon kifizetheti megrendelését az adott Posta/MOL/COOP kút nyújtotta fizetési lehetőségekkel

Posta Pontok listája: Posta Pontok


Fontos információk


Megrendelés leadásakor a szállítási címhez, a kiválasztott Posta/MOL kút/COOP címét kell megadni ! Amennyiben Ön nem egy adott Posta Pont címét adja meg, úgy az adott település 1-es számú postájára küldjük átvételre megrendelését Postán maradó átvétel választása esetén.

A Posta Pontok 5 naptári napig tárolják a csomagot , ezt követően visszajuttatják patikánkba. Az 5 napos tárolási idő alatt megrendelését a Posta Pontok nyitva tartási idejében bármikor átvehető.

A Posta Pontokra történő megrendelések kiszállításában partnerünk az MPL, a Magyar Posta Logisztikai üzletága.

Honlap: http://www.postapont.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.