Tatabánya Gyógyászok magánrendelések

Felnőtt és Gyermek (0-18) szakrendelések

Rendelőnk Tatabányán, a Turul utca 11-ben, a Szent Borbála kórház sorompós főbejáratától kb. száz méterre, a gázcseretelep irányában, egy új építésú, U alakú társasház földszintjén van. A kék tábla (Ortopédiai magánrendelés, GYÓGYÁSZOK magánrendelések) már messziről látható... Parkolni nem a Szemészetnél, hanem a másik oldalon érdemes, mert ott van a bejáratunk, és bőven található szabad parkolóhely is.

Tatabánya Gyógyászok magánrendelések

Ha messziről jön, az M1-es autópálya újvárosi lejárójánál kell elhagynia az autópályát (második tatabányai leágazás). A lámpás útkereszteződésnél forduljon balra, és haladjon egyenesen a négysávos úton Tatabánya város irányába. Néhány száz méter után jobbra meg fogja látni a Vértes Pláza épületét. Kb. 100 méter egyenesen való haladás után jobbra kell fordulnia a lámpás kereszteződésnél, majd az első lehetőségnél balra. Kb. 50 méter után meglátja a Szent Borbála kórház főbejáratát, ahonnan száz méterre van a rendelőnk.

Honlap: http://www.gyogyaszoktatabanya.hu
Cím: 2800 Tatabánya, Turul utca 11. fsz. 5.
Telefon: +36-70-298-1385
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.