Hydrofilm Plus 10x25cm átlátszó filmkötszer sebpárnával 25x

12944 Ft
518 Ft/db

Öntapadó, átlátszó filmkötszer nedvszívó sebpárnával sebek fedésére illetve kanülök rögzítésére.

Alkalmazása:
A Hydrofilm plus a mérsékelten váladékozó sebek ellátására, és a sebészeti beavatkozások és sérülések utáni sebkezelésre alkalmas. A Hydrofilm plus nem alkalmazható fertőzött, vérző vagy erősen váladékozó sebek esetén.

A termék rövid ismertetése:
A Hydrofilm plus nedvszívó sebpárnával ellátott öntapadó, átlátszó filmkötszer, mely nedvszívó sebfedõvel , amely nem ragad a sebbe. Az átlátszó, leheletfinom fóliának köszönhetõen a sebkörnyezet és a fedõréteg sebváladék felvétele állandó figyelem alatt tartható. Segítségével elkerülhetõk a szükségtelen kötéscserék, így a seb nyugalom megteremthetõ. Miután a Hydrofilm plus csíra- és vízálló, csökken a másodlagos fertõzések veszélye, a betegnek lehetõvé teszi a tusolást és a fürdést is. A poliuretán alapú féligáteresztõ fólia zavartalan vízpára- és gázcserét tesz lehetõvé. A hypoallergén ragasztó réteg gondoskodik az érintett testfelületen a rögzítésrõl. Az erõs szõrzettel fedett bõrfelületeket a Hydrofilm plus használata elõtt le kell borotválni.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu