JutaVit Porc-Csont-Izom Komplex 9 filmtabletta 120x

2499 Ft
Eredeti ár: 2890 Ft
21 Ft/db

Glükozamin-szulfátot, kondroitin-szulfátot, C-, D3-, K2-vitamint, kalciumot, cinket, mangánt, rezet tartalmaz.

JutaVit Porc-Csont & Izom Komplex 9 filmtabletta

A glükozamin-szulfát a porcszövet természetes alkotóeleme. A kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához. A kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához. A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagén képződéshez, és ezen keresztül a normál csontozat fenntartásához, valamint a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához. A mangán hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, valamint a normál kötőszövet-képződéshez. A cink hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. A réz részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásához.

Adagolás
Felnőtteknek napi 3x1 filmtabletta folyamatos szedése javasolt, legalább 3 hónapig. Használata hosszabb távon is ajánlott, akár kúraszerűen. A termék szedése alatt sok folyadék (minimum 2 liter naponta) bevitele ajánlott. Javasolt a tablettákat étkezés közben vagy után bőséges folyadékkal lenyelni.

Aktív összetevők 3 filmtablettában NRV%
C-vitamin 90mg 112,5%
D3-vitamin 15µg 300%
K2-vitamin 15µg 20%
Kalcium 450mg 56,25%
Cink 15mg 150%
Mangán 2,4mg 120%
Réz 1,5mg 150%
Glükozamin-szulfát 1500mg
Kondroitin-szulfát 60mg
Egyéb összetevők
Kollagén 150mg
Metil-Szulfonil-Metán (MSM) 600mg
NRV%=tápanyagok mennyisége a napi beviteli referenciaérték felnőttek számára %-ban kifejezve

Tárolás
Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

Forgalmazza:
Juvapharma Kft.
2215 Káva, Bényei út 9.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.