JutaVit JutaSept Eper-Szeder-Mentol ízű szopogató tabletta 24x

1190 Ft
50 Ft/db

Mézet, izlandi zuzmót, C-vitamint, lándzsás útifű kivonatot, mentolt és rozmaring olajat tartalmazó eper – szeder- mentol ízű étrend-kiegészítő szopogató tabletta édesítőszerekkel.

JutaSept Eper-Szeder-Mentol ízű szopogató tabletta
Méz, izlandi zuzmó, C-vitamin, lándzsás útifű, mentol, rozmaring olaj

A lándzsás útifű és izlandi zuzmó kivonat nyugtatja a torkot, a garatot és a hangszálakat, valamint támogathatja az immunrendszer normál működését. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Aktív összetevők 1 tablettában
Méz 28,43mg
Izlandi zuzmó (Cetraria Islandica) kivonat 35,54mg
C-vitamin 12mg
Lándzsás útifű kivonat (Plantago Lanceolata) 10,19mg
Mentol 1,42mg
Rozmaring olaj 1,18mg

Adagolás
Felnőtteknek naponta 1-3-6 alkalommal 1-1 tablettát lassan elszopogatni étkezések után.
Gyermekeknek (3 éves kor felett) naponta 1-3 alkalommal 1-1 tablettát lassan elszopogatni étkezések után.

Összetevők
Édesítőszer (izomalt, xylit, szukralóz), méz, izlandi zuzmó kivonat, savanyúságot szabályzó (citromsav), L-aszkorbinsav, aroma (eper, szeder), lándzsás útifű kivonat, mentol, rozmaring olaj, színezék (fekete-retek kivonat).

Figyelmeztetés
Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

OGYÉI 20672/2018

Forgalmazza:
JuvaPharma Kft.
2215 Káva, Bényei út 9.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.