Hogyan turbózzuk fel gyermekünk immunrendszerét?

Walmark Marslakócskák promóció

A gyermekek immunrendszerét folyamatosan fenyegeti a változó időjárás, valamint számos vírus és baktérium, amelyekkel szembe kell nézniük az óvodában, az iskolában és a tömegközlekedési eszközökön.

Hogyan turbózzuk fel gyermekünk immunrendszerét?

A hideg évszak a gyermekek esetén is a felső légúti betegségekről szól. Gyakori a megfázás, orrfolyás, tüdőgyulladás, hörghurut, arc-és homloküreg-gyulladás. Készítsük fel a gyerkőcök immunredszerét megfelelő módon és védjük meg őket a betegségektől! Pár hasznos tanácsot adunk, amivel biztonságban tudhatjuk a kicsiket.

Almapüré és répalé

A jó minőségű és megfelelő minőségű zöldég és gyümölcs bevitele nélkülözhetetlen az immunrendszer erősítésére. Nagy szerepet játszanak mind a megelőzésben, mind pedig egy esetleges megfázás kezelésében. Sok gyerkőcbe azonban úgy kell beleimádkozni az egészséges ételeket, így nem árt trüközni kicsit. Ha nem hajlandó magában megenni az almát, akkor érdemes almapürét készíteni egy kis fahájjal ízesítve.

Megpróbálkozhatunk gyümölcslé készítésével is. Egy finom répalé remek választás lehet. A sárgarépa egyik legnagyobb értéke, hogy magas a bétakarotin tartalma és emelett más karotinokban is bővelkedik. A szervezet a bétakarotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából. A répa karotinjai erősítik az immunrendszert, és egyes vizsgálatok szerint a daganatos betegségek megelőzésében is fontos szerepük lehet. A sárgarépa hatóanyagainak köszönhetően részt vesz a szabad gyökök károsító hatásának megakadályozásában is.

Irány a friss levegő!

Minél több időt tölt a gyerek a friss levegőn és napfényen, annál kevesebb esélyük van a kórokozóknak, illetve a gyógyulás is gyorsabb, ha nem féltjük a kicsit a friss levegőtől. Az óvodában, iskolában ez „kötelező” módon zajlik, a legtöbb helyen, hacsak nem szakad az eső, szinte biztos, hogy gondoskodnak a levegőztetésről. Ezen felül azonban, ha lehetőség van rá, iktasson be szabad levegős programot. Már az is sokat jelent, ha autózás helyett (ésszerű távolságok esetén) hazasétáltunk a gyerekkel az óvodából-iskolából. Egy kis játszótéri kikapcsolódás is jól jöhet: a rendszeres és intenzív mozgás szintén felturbózza a csemeték védekezőképességét.

Gyerekvitaminok a maximális védelemért

Manapság már rengeteg kiváló minőségi étrend-kiegészítő kapható kizárólag a gyerekek igényeire szabva. A Marslakócskák termékei életkorhoz és igényekhez igazodva, széles választékban az összes szükséges összetevő tartalmazzák, amelyek elengedhetetlenek a gyermekek immunrendszerének megfelelő erősítéséhez és az egészséges fejlődéshez.

Honlap: https://www.wavita.hu

Termék:

Marslakócskák Imunactiv eper ízű rágótabletta 100x 5890 Ft
Marslakócskák Imunactiv eper ízű rágótabletta 30x 2590 Ft
Marslakócskák Imunactiv narancs ízű rágótabletta 30x 2590 Ft
Marslakócskák szirup narancs 150ml 2999 Ft
Marslakócskák Imunactiv narancs ízű rágótabletta 100x 5890 Ft
Marslakócskák Gummi Bodzával gumitabletta 60x 3990 Ft
Marslakócskák Inulinnal erdei gyümölcs ízű rágótabletta 30x 2590 Ft
Marslakócskák Inulinnal erdei gyümölcs ízű rágótabletta 100x 5890 Ft
Marslakócskák ImunoForte szirup 150ml 4290 Ft
Marslakócskák Gummi Echinaceával gumitabletta 60x 2599 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.